Támogatás a Patreonnal vagy egyéb módokon

Miért kérjük a segítségeteket?

Röviden:

  • fenntartanánk és fejlesztenénk az elindított podkasztunkat,
  • fejlesztenénk a honlapot,
  • fejlesztenénk a tartalmat,
  • rendezvényeket szerveznénk,
  • tudósítanánk külföldről.

Itt összeszedtük hosszabban is.

Milyen előnyökkel jár mindez neked?

Ha a havi támogatás mellett döntesz, a munkánk gyümölcsén felül további kedvezményekben részesülhetsz:

  • előre megkaphatsz bizonyos cikkeket,
  • szavazhatsz a következő nagyobb cikkünk témájáról,
  • a Star Wars Klub tagjává válhatsz,
  • a Raving Store fanshopban felhasználható kuponból részesülhetsz,
  • valamint a Kolibri Kiadó könyveiből is sorsolunk.

Érdemes átnézni a támogatási szinteket, hogy melyikkel milyen előnyök járnak.

Mi az a Patreon és hogyan működik?

A Patreon mára a világ egyik legnépszerűbb közösségi finanszírozási oldalává vált. Zenészek, művészek, youtuberek, podkasztolók és a média szereplői egyaránt használják. Itt havi fix összegű támogatásokat lehet nyújtani, mindig a következő hónap elején vonják le a számládról az összeget. Fizetni Paypallal és bankkártyával is lehet (a Paypalról bővebben itt olvashatsz).

A felület angol nyelvű, az összegek pedig dollárban vannak megadva, de magyar bankszámlával is működik, a bank átváltja a pénzt. A kiválasztott összeghez hozzáadják az adott országban hatályos törvények szerinti áfát, azt vonják le a hónap elején a számládról.

A támogatók adatai nem jutnak harmadik félhez, sőt, mi is csak a tetszőlegesen megadott e-mail címeket és neveket látjuk majd. A bank sem fogja tudni, hogy a Ziro.hu támogatására adtad a fejed, csupán annyit, hogy a Patreonnak fizettél.

Így használd a Patreont

Ha még nem regisztráltál a Patreonon, keresd fel a https://www.patreon.com/ziro_hu oldalt, nézd át, hogy az oldalsó csomagok közül melyiket szeretnéd választani. A támogatásodért cserébe a munkánkon felül igyekszünk további pluszt is adni, így érdemes végigböngészni, melyik támogatási szint milyen kedvezményekkel jár.

Ziro.hu is creating Star Wars portál és podkaszt (SW portal and podcast) | Patreon

Országos szinten jelentős SW-honlapot és podkasztot (Huttkaszt) szeretnénk működtetni, amely exkluzív tartalmai révén hivatkozási pont lehet és képes különbözni a rajongói portáloktól. Szépen megalkotott szövegeinkkel és podkasztunkkal az igényes hazai rajongókhoz szólunk, akik szeretnének új és exkluzív információkat megtudni, egyedi elemzéseket olvasni. Tarts velünk!

Ezt követően egy egyszerű regisztráció következik, amihez egy név, e-mail cím és egy jelszó megadása szükséges. Ezután egy olyan oldalra kerülsz, ahol a jobb felső sarokban az általad kiválasztott támogatást láthatod, alatta pedig az utána fizetendő áfát és ezek összegét. Ennyi dollárt fog levonni majd a következő hónap elején a rendszer a számládról. A jobb alsó sarokban választhatsz, hogy bankkártyával, vagy Paypallal fizetsz. Miután kiválasztottad a fizetési módot, már csak az ehhez szükséges adatokat kell kitölteni, majd le kell zárni a tranzakciót (Confirm vagy Pay with card).

A támogatás megváltoztatása/felfüggesztése

Amennyiben a későbbiekben le szeretnéd állítani az oldalunk támogatását, természetesen erre is van lehetőség (így akár egyszeri támogatást is lehet nyújtani a Patreonon keresztül is, de erre más módozatot is nyújtunk, erről lejjebb adunk tájékoztatást). A fiókba belépve meg lehet szakítani a rendszeres utalásokat. Ennek módja, hogy a jobb felső sarokban lévő rókánál a legördülő menüben rákattintasz a Your Memberships menüpontra (ha az összeget módosítanád, ugyanezeket a lépéseket kell követned). Ekkor megjelenik egy oldal, ahol láthatod, hogy kiket mekkora összeggel támogatsz. Az Edit gombra kattintva lehet ezt szerkeszteni, a jobb alsó sarokban az Edit or cancel payment-re nyomva pedig módosítani lehet az összeget, vagy le lehet állítani.

Ha le akarod mondani az adott havi támogatást, akkor válaszd annál a tételnél a Cancel your payment-et kétszer. Ha csak az összegen változtatnál, akkor a View tiers-re kell nyomni, majd válassz másik támogatási szintet, végül kattints az Update gombra.


Egyszeri támogatás

PayPal

Természetesen arra is van lehetőség, hogy ne havonta nyújts támogatást a Ziro.hu csapatának, hanem egyszeri összeggel járulj hozzá a hír- és véleményportálunk még szebbé és jobbá tételéhez. Ennek két módja van: PayPalon keresztül vagy banki átutalással juttathatod el hozzánk a kívánt összeget.

A PayPal a közelmúltban vezette be az egyszerűsített pénzküldési szolgáltatását Magyarországon, erről bővebben itt lehet olvasni. Az alábbi hivatkozásra kattintva főszerkesztőnknek küldheted el a kívánt összeget. Kérünk, hogy a Megjegyzés rovatban jelezd, a Ziro.hu támogatására szánod a pénzt.

Pay Bence Gergely Földi using PayPal.Me

Go to paypal.me/foldibence and type in the amount. Since it’s PayPal, it’s easy and secure. Don’t have a PayPal account? No worries.

Ko-fi

Van egy másik népszerű közösségi finanszírozási platform is, ahol támogathatsz bennünket egyszer, 3 eurós összeggel. Ez a Ko-fi.com, a cikkek melletti oldalsávban lehet rákattintani a támogatásra buzdító Ko-fi gombra, vagy fel lehet keresni az alábbi oldalt.

Buy Ziro.hu a Coffee. ko-fi.com/zirohu

Become a supporter of Ziro.hu today! ❤️ Ko-fi lets you support the creators you love with no fees on donations.

Itt beállíthatod, hogy egy vagy több kávé árával támogatnál-e bennünket, majd üzenetet is hagyhatsz nekünk. Az összeg főszerkesztőnk PayPal fiókjába érkezik meg.

Banki átutalás

Ugyanez a teendő, ha banki átutalás révén egyszeri támogatásban részesítenéd a Ziro.hu-t és csapatát. Főszerkesztőnk bankszámlaadatai a következők:

Név: Földi Bence Gergely
Bank: Gránit Bank
Banszámlaszám: 12100011-17944744-00000000
Másodlagos azonosító: [email protected]

Kérjük, a közlemény rovatban tüntesd fel, hogy a Ziro.hu támogatására szánod az összeget.

2020. március elejétől másodlagos azonosító (mobiltelefonszám, e-mail cím, adóazonosító jel vagy vállalkozás adószáma) megadásával is lehet utalni, így nem kell hosszú bankszámlaszámokat megjegyezni. Főszerkesztőnk másodlagos azonosítója az e-mailcíme ([email protected]), így nem kell a bankszámlaszámot, elég a mailcímet megadni utalásnál – valamint közleménybe beírni, hogy a Ziro.hu támogatására szánod az összeget.


Köszönjük!
A Ziro.hu csapata

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist