Úgy tűnik, A Mandalore-i forgatása is véget ért

Egy másik film Twitter-oldalán jelent meg egy tweet, amely szerint befejezték az első évad felvételeit. Majd törölték a bejegyzést.

Micsoda nap! Miután megjelent a nem-hivatalos majd hivatalos bejelentés arról, hogy befejezték a Skywalker-saga utolsó epizódjának forgatását – RÉSZLETEK ITT –, egy független film Twitter-oldala azt is elkottyantotta, hogy véget értek az első élőszereplős Star Wars tévésorozat, A Mandalore-i felvételei is.

A The Unsung Twitter-oldala azt írta ki egy később törölt bejegyzésben, hogy a film rendezője dolgozott A Mandalore-in is, amely befejezte az első évad forgatását. Csatoltak egy menő fotót is, amelyen egy Mandalore-i sisak látható, rajta örömködő feliratok arról, milyen jó volt dolgozni ezen a produkción.

A The Unsung Twitter-oldala által közzétett fotó A Mandalore-i első évad felvételeinek befejezését ünneplő sisakról (Star Wars News Net)

Ami érdekes, hogy Damiano Fusca, a The Unsung rendezője nem szerepelt azon a korábban közzétett, epizódrendezőket felsorakoztató listán, amelyen például Taika Waititi igen. A Star Wars News Net figyelmeztetett, a bejegyzés nem mondja, hogy rendezőként dolgozott Fusca A Mandalore-in. Fontos ugyanakkor, hogy

első évadként hivatkoznak a leforgatott nyolc részre, azaz könnyen lehet, hogy lesz majd második is.

A Disney ősszel induló streaming-szolgáltatására szánt A Mandalore-i fő készítője Jon Favreau, feltehetően ő fogja hivatalosan is megerősíteni a közeljövőben a fentieket. Az első epizód direktora a kalapos Dave Filoni mester (az animációs sorozatok atyja) volt, további részeket a korábbi bejelentés szerint Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Bryce Dallas Howard és Taika Waititi rendeztek.

IG–88 vagy EGY IG–88 szerepel A Mandalore-iban?
Amióta Jon Favreau rendező karácsonyi ajándékként fényképet osztott meg A Mandalore-i egy IG-szériás droidjáról a klikkvadász híroldalak és különféle rajongói csoportok máris tényként kezelik, hogy A Birodalom visszavág legendás fejvadászdroidja, IG–88 visszatér, legalábbis a kis képernyőn. Ahogyan az lenni szokott, a helyzet nem ennyire egyértelmű. RÉSZLETEK ITT.

Favreau korábban közzétette a sorozat szinopszisát is, szabad fordításunkban ez így hangzik:

„Jango és Boba Fett után újabb harcos emelkedik fel a Csillagok háborúja univerzumában. A Mandalore-i a Birodalom bukása után játszódik, de még az Első Rend felemelkedése előtt. Egy magányos fegyveres viszontagságos kalandjait látjuk majd a galaxis külső régióiban, távol az Új Köztársaság fennhatóságától….”

Úgy tudni, a sorozat három évvel A Jedi visszatér után veszi fel az események fonalát, és 100 millió dolláros büdzséből készül. A Star Warsban mozgolódó projektekre rálátó forrásainktól úgy tudjuk, hogy A Mandalore-i sztorijában kulcsszerepet kap majd egy fiatal fiú is, akit a Pedro Pascal alakította címszereplő vesz majd a pártfogásába.

Bence Földi on Twitter

The best year of #StarWars https://t.co/wwqP09At5f

Akárhogy is, az biztos, hogy a 2019-es esztendő nem lesz unalmas. Leland Chee – akit a A holokron őrzőjének is neveznek és aki segített nekünk az Éjnővérek rejtélyének részleges megoldásában – erre az évre vonatkozóan csak annyit írt: „Tényleg kifogytam a szuperlatívuszokból”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink