[Pletyka] A Lucasfilm újabb élőszereplős sorozatot indíthat

Qi’ra Lando Calrissian köpenyében a Solo: Egy Star Wars-történetben (StarWars.com)

Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, akkor Landóról és Qi’ráról szólhat majd a produkciós cég harmadik élőszereplős sorozata.

Ugyan a We Got This Covered tényként hozza, a forrás megbízhatósága (vagy inkább megbízhatatlansága) miatt érdemes fenntartásokkal kezelni: a Lucasfilm állítólag újabb élőszereplős sorozatot tervez. Úgy tudják, a sztori a Solo: Egy Star Wars-történetben megismert Qi’ra és Lando közös kalandjait mutathatja be és a Disney streamingszolgáltatására, a Disney+-ra érkezhet.

Úgy okoskodnak, hogy a Solo után játszódhat a történet, és főként Landóra fókuszálhat majd, de mint írják, nagyon korai fárisban lehet a dolog és az sem biztos, hogy a már megismert színészek (Emilia Clarke és Donald Glover) térnek majd vissza a szerepekre.

A We Got This Covered egyébként azt írta korábban, hogy Finn és Poe is sorozatot kaphat a jövőben, így már négy élőszereplős tévés produkcióval számolhat az, aki szeret hinni a pletykáknak. Mi azért maradunk a kettőnél, elvégre hivatalos infónk csak az első évad forgatását állítólag nemrég befejező A Mandalore-iról, valamint a Cassian Andor előtörténetét bemutató produkcióról van.

Úgy tűnik, A Mandalore-i forgatása is véget ért
Egy másik film Twitter-oldalán jelent meg egy tweet, amely szerint befejezték az első évad felvételeit. Majd törölték a bejegyzést. RÉSZLETEK ITT.

Mindenesetre ha igaznak bizonyulnak a pletykák, az azt jelenti majd, hogy az általam egyébként a Star Wars jövőjének tartott élőszereplős sorozatokra úgy pörög rá a Lucasfilm, mintha nem lenne holnap. Én a három vagy négy sorozatot sokallnám, de hát nyilván nem véletlenül nem én ülök döntési pozícióban… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink