[Pletyka] 2020-ban új Star Wars sorozat érkezik a Disney+-ra

Állítólag már forgatják a titkosnak mondott Star Wars projektet, amely Doctor Aphra karakterére épül.

Pár hete már felbukkant a pletyka, hogy a Disney – amely további élőszereplős Star Wars sorozatokat tervez – az eredetileg képregényekben megismert Doctor Aphráról készíti következő szériáját a Disney+-ra.

Most azonban Jason Ward, a változó mértékben megbízható MakingStarWars.net szerkesztője nyilatkozott az Inverse-nek, és elárulta, informátorai szerint 100 százalékig biztos, hogy a Doctor Aphra sorozat megvalósul.

Olyannyira, hogy információi szerint már titokban forgatják a szériát, amelyet jövőre, 2020-ban mutatnának be a Disney streaming-szolgáltatásán.

Ward úgy tudja, hogy a Lucasfilm a Marvellel közösen fejleszti a projektet – elvégre Aphra a Marvel Star Wars-képregényeiben bukkant fel először, első saját sorozata nemrég fejeződött be, hamarosan pedig új is indul a főszereplésével. Azt egyelőre nem tudni, hogy Kevin Feige Marvel-fejes – akiről már tudjuk, hogy egy egyelőre nem tisztázott Star Wars projekt erejéig átruccan a messzi-messzi galaxisba – részt vesz-e a sorozat fejlesztésében.

A Doctor Aphráról itt írtunk, emellett a Star Wars Insiderből szemléztünk egy, a képregény-sorozat kezdeti stábjával készült interjút is. Továbbá Aphra alakjának kiötlőjét, Kieron Gillent is bemutattuk a szerzőportrék-sorozatunkban.

Nyitókép: Doctor Aphra és társai (Inverse.com)

Legfontosabb posztjaink