Még több akció A mandalore-i új előzetesében!

Magyar idő szerint hétfő este A mandalore-i sorozat főszereplői egy rövid videó keretében megnézték az élőszereplős széria új és végleges előzetesét., bejelentve, hogy hamarosan mi is láthatjuk. Ez a hamarosan nálunk ma hajnalban jött el. Nézzük!

A sorozat november 12-én indul a vadiúj Disney+ streaming-szolgáltatón, így az előzetes részben a platform reklámkampányához is tartozik.

The Mandalorian – Official Trailer 2 | Disney+ | Streaming Nov. 12

“Mandalorian, look outside. They’re waiting for you.” Watch the brand new trailer for #TheMandalorian, an original Star Wars series. Start streaming Nov. 12, only on #DisneyPlus.

Az előzetes elég akciódúsra sikeredett, remek képsorokkal és új jelenetekkel, illetve a korábbi előzetesben és kedvcsinálókban felvillantott jelenetek újabb képeit láthattuk.  A címszereplő trandoshaiakkal harcol (erről korábban promóképet láthattunk), elkap egy quarrent, illetve egy rinocérosz-szerű vadállatot is. 

Az előzetesben ezúttal is központi szerepet kapott Werner Herzog karaktere, aki mintegy narrátora is a trailernek. Bár a karakter nevét még nem tudjuk, úgy tűnik ő lesz az, aki különféle piszkos munkákkal bízza meg az egyelőre szintén a névtelenség homályába burkolódzó mandalore-i főhőst.

Bár a címszereplő neve továbbra is rejtély, már az előzetesből is kiderül, hogy Favreau-ék nem egy plasztikus hőssel operálnak, odafigyelnek a személyiségének mélységére is, a  jelenetsorok hangulata tragikus előzményekre utal a férfi életében, nagyon úgy tűnik, hogy a családját érte szerencsétlenség.  Különösen érdekes az a jelenet amelyikben egy gyermek látható a szüleivel, miközben  egy klónháborús droidhajó és B2-es rohamdroidok bukkannak fel.  Talán a Droid Gotra nevű bűnszervezet is felbukkan – először élőszereplős projektben?

#005 Az Első Rend eredetéről is mesél majd A mandalore-i by Huttcast

Az Entertainment Weekly cikkeiről, a Galaxy’s Edge újdonságairól, valamint arról beszélgettünk, hogy Padmé jó politikus volt-e szenátori karrierje elején.

Az is elképzelhető azonban – miként erre a Damon házaspár felhívta a figyelmet – hogy a főhős egy visszaemlékezésének lehetünk tanúi, és valójában ő az a gyermek, akinek az életét a Szeparatista hadsereg tette tönkre. (A címszereplő Pedro Pascal életkora is inkább ezt a teóriát támasztja alá – a szerk.) Mivel  a premier epizódot A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokért is felelős Dave Filoni rendezi,  így nem lenne véletlen, ha sok utalást kapnánk ezekből a produktumokból is.

Sőt, már a trailerben is felbukkanak a  blurrgok,  akik ugyan eredetileg az ewok-filmekhez készültek, de a kánonban fontos szerepet kaptak az említett két animációs szériában mint a twi’lekek hátasai. A korábbi előzetesben valóban láttunk egy twi’lek leányzót, míg más képeken a sorozat ugnaught (nem, NEM undibundi!!!444!!) szereplője, Kuiil ült meg hasonlót. És ha már Kuiil: az előzeteseben őt is megtaláljuk a mandalore-i hajója, a Razor Crest fedélzetén. Szintén felbukkan Cara Dune és Greef Carga, ráadásul utóbbi fejvadásznak a legénységét is megfigyelhetjük, valamint a rivális csapathoz tartozó, Bill Blurr által alakított figura is feltűnik.

Visszakanyarodva még a sorozat fejlesztésében nagy szerepet játszó Dave Filoni alakjához, az előzetes narrációjából úgy tűnik, hogy valamiféle utalást kapunk a Mandalore helyzetére is.  A Mandalore társadalmát és világát a hosszú, legendákbeli hagyományt részben megtartva, részben azzal szakítva, Filoni már A klónok háborújában bemutatta, míg a Lázadók eseményei során a Bo-Katan Kryze vezette felkeléskor hagytuk ott a cselekményeket.  Elképzelhető, hogy a sorozatból ennek a harcnak a kimenetelét is jobban megismerhetjük, különösen, mivel a sajtóértesülések szerint A mandalore-i nyitóepizódja  nagy spoilert tartalmaz majd a galaxis történetével kapcsolatban.  Igaz ez a beharangozott spoiler nemcsak a Mandalore, hanem a Birodalom helyzetére – és ebből kifolyólag az Első Rend születésére – is vonatkozhat, hiszen még évekkel a háború után is ott szerepel a sorozatban és az előzetesében Gideon moff is. Sőt a trailer egyik legjobb jelenete talán épp az, amikor a mandalore-i a TIE vadásszal menekülő moffot vadássza le, igazi mandalore-i módon: hátirakétákat használva. Az is látható a képsorokon, hogy a mandalore-i páncélja változik, a hős folyamatosan fejlesztgeti eszköztárát. Ráadásul még a különös, a Holiday Specialből kölcsönzött fegyverét is láthatjuk működés közben.

A trailer elé tegnap remek karakterplakátok is érkeztek, ahol a főhős mellett Cara Dune, Greef Carga, Kuiil  és IG–11 karakterei is alaposabban szemrevételezhetők!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nyitókép: A mandalore-i promókép (Lucasfilm)

Legfontosabb posztjaink