Pletykák A mandalore-iról: visszatérnek a fejvadászok?

Ahogy közeleg a Star Wars Celebration, egyre több pletyka lát napvilágot az egyes panelekkel, témákkal kapcsolatban. Most A mandalore-i élőszereplős sorozat kapcsán röppent fel néhány érdekes információ. A hírmorzsákat a Redditről ismerős JediPaxis osztotta meg, általa megbízhatónak nevezett forrásokra hivatkozva. A következőkben taglalt, szereplőkkel, helyszínekkel, egyéb lényekkel kapcsolatos információkat azonban érdemes pletykaként kezelni a chicago-i rendezvényig, illetve a sorozat megjelenéséig. Remélhetőleg néhány részlet igaznak bizonyul majd.

Visszatérő karakterek

A pletykék szerint a rajongók nagy többségénél első helyen lévő Star Wars epizód, A Birodalom visszavág egyik ikonikus jelenetében látható fejvadászok egy része újra feltűnik a sorozatban.  Mely fejvadászokról is van szó?

Fejvadászok A Birodalom visszavágban (SlashFilm)

  •   Bossk : A híres fejvadász új ruházatot kap, valamint néhány trandoshai fajtársa is feltűnik majd a sorozatban.
  •   Dengar : A koréliai férfit egyelőre sebhelyek nélkül látták a forgatáson, de lehet, hogy ez még a sminkelés előtti állapot volt.
  •   Zuckuss : A pletykák szerint a gand faj férfi képviselője fizikailag nem jelenik meg, azonban hologramként lehet, hogy feltűnik.
  •   IG–88 : A halálosztó droid megjelenése egy darabig bizonytalan volt. Jon Favreau Taika Waititi-ről (ő adta az általa rendezett Thor: Ragnarökben szereplő Korg hangját is) posztolt Instagram képe után azonban valószínűsíthető IG–88 feltűnése.
IG–88 vagy EGY IG–88 szerepel A mandalore-iban?
Amióta Jon Favreau rendező karácsonyi ajándékként fényképet osztott meg a A mandalore-i egy IG-szériás droidjáról a klikkvadász híroldalak és különféle rajongói csoportok máris tényként kezelik, hogy A Birodalom visszavág legendás fejvadászdroidja, IG–88 visszatér, legalábbis a kis képernyőn.  Ahogyan az lenni szokott, a helyzet nem ennyire egyértelmű.RÉSZLETEK ITT.

Boba Fett és 4–LOM nagy valószínűséggel nem szerepel majd az új sorozatban, ahogy az eredeti trilógia főszereplői (Luke, Leia és Han) sem.

Ami a sorozat új karaktereit illeti, csak a korábbi MMA harcos,  Gina Carano  (Deadpool, Halálos Iramban 6) szerepéről szivárgott ki néhány információ. Az ő karaktere szoros kapcsolatban áll majd a mandalore-i harcossal. Legkönnyebben kevéske sötétszürke páncélzatáról, türkiz övéről és kesztyűjéről lesz felismerhető.

Helyszínek

A pletykák alapján úgy tűnik, hogy a Tatuin lesz a sorozat középpontjában. Érdekes lesz látni, hogy milyen hangulat uralkodik majd a bolygón Jabba halála után. Talán hallunk majd Boba Fettről is, aki állítólag megmenekült a Sarlacc gyomrából. A Tatuin mellett a sorozatban feltűnik egy erdei világ is, ami látványát tekintve az Endor holdja és a Kashyyyk „keveréke”. Néhány kiszivárgott látványterv alapján Gina Carano karaktere ezen a bolygón jelenik meg.

No Title

No Description

Egyéb szóbeszéd a sorozattal kapcsolatban

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, a főhős páncélja, ruházata az egyes epizódok alatt folyamatosan változik majd. Ezt legjobban a színeken vesszük majd észre, ami folyamatosan a sisak ezüstös festése felé közelít majd. Állítólag néhány ismerős idegent és teremtményt is látunk majd (mint például jawákat, niktókat, quarreneket), akik leginkább Jabba palotájából lesznek ismerősek. Valószínűleg a látványra sem lesz panasz egy kiszivárgott jelenet alapján ahol mandalore-i harcosunk a lángszórója segítségével semmisít meg egy elszáguldó TIE vadász szárnyát.

Ezek azonban egyelőre csak pletykák, a jövő hétvégén minden bizonnyal okosabbak leszünk!

Nyitókép: Az első hivatalos fotó A mandalore-i c. sorozatból (StarWars.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink