Levetítették A mandalore-i werkfilmjét és előzetesét a Celebrationön

A livestream követői nem láthatták, de a helyszínen sokan felvették A mandalore-i panelen levetített werkfilmet és előzetest. Új posztert is kaptunk, valamint információkat Gina Carano és Carl Weathers karaktereiről.

Így követjük a Celebrationt a Ziro.hu-n
Lesz percről percre a Facebookon, lesznek rövidhírek, valamint napi összefoglalók is. Tartsatok velünk! RÉSZLETEK ITT.

Mindössze háromnegyed órás panelben mutatták be az első élőszereplős Star Wars sorozatot, A mandalore-it a Star Wars Celebration Chicagón. A panel elején Kathleen Kennedy Lucasfilm-fejes méltatta Jon Favreu-t és Dave Filonit, a sorozat készítőit, majd a két férfi A klónok háborúja kapcsán kezdett anekdotázni (Filoni animációs sorozatában Favreau volt Pre Vizsla hangja).

Jon Favreu elmondta, sokszor tanakodott azon, mi történhetett az Uralkodó bukása után, a káoszban. Dave Filoni replikázott, szerinte is káosz uralkodott a galaxisban ekkor, de jó káosz. Favreau elmondta, a szamurájfilmek és a westernek inspirálták, valamint a Star Wars sokféle termékéből is  – A Legendákból, a Bővített Univerzumból is merítettünk! –  fogalmazott.

Ezt követően bejöttek a szereplők. Pedro Pascal (A mandalore-i) csak rámutatott egy képre és azt mondta: ennyire menő eljátszani ezt a karaktert! Állítása szerint a fejvadász egy morálisan megkérdőjelezhető karakter, aki egyszerre hordoz szamuráj- és western-jegyeket. – Igazi badass karakter! – mondta.  Gina Carano lesz Kara Dune,  elmondása szerint ő egy egykori lázadó katona (shock trooper).  Carl Weathers pedig Grief Cargót alakítja,  róla elmondta, hogy egy fejvadász céh feje, akinek meg kell szereznie egy ügyfél részére egy értékes tárgyat. – Ehhez fogadja fel A mandalore-it, aki megteszi, amit meg kell tenni – fogalmazott a Rocky Balboa egykori ellenfeleként, Apollo Creedként ismertté vált színész.

Ahogy azt még pénteken jósoltuk, egy werkvideót mutattak be a panelbeszélgetésen – a livestream nézőinek három perc szünet következett. Íme, a videó:

The Mandalorian Star Wars Celebration 2019 trailer Footage

Lucasfilm et Disney ont profité de la Star Wars Celebration 2019, qui a actuellement lieu à Chicago, pour dévoiler les premières images de The Mandalorian. Malgré une restriction des personnes du public ont capturer les premières vidéos de la futures séries de la plateforme Disney+.

Kiderül belőle, hogy a sorozat öt évvel A Jedi visszatér után játszódik, a galaxis peremén. – Új bolygókkal fogunk találkozni, új fajokkal, új hajókkal, de eközben végig ismerős lesz az egész – mondta a filmben Jon Favreau. A rajongók óriási üdvrivalgással fogadták a videót!

 Később kiderült, egy trailert is leadtak, elképesztően menő !

Star Wars The Mandalorian Trailer #2

here is another trailer filled with scenes!!! All rights go to disney, this video has not been monetized

Ezt követően levetítettek egy ILM-videót is A mandalore-i készítéséről:

James Baney on Twitter

Sneak peak https://t.co/M1Qwz9MthN

A videó futott a háttérben, közben Jon Favreau és Dave Filoni elmesélték, hogy sok makettet készítettek, sok mindent ezekkel vettek fel. Később kérdésekre válaszolva Filoni elmondta, George Lucas padawanjaként tekint magára, ezért hatalmas élmény volt, amikor a Tervező meglátogatta őket a forgatáson. Jon Favreau arról is anekdotázott, hogy Gina Carano és Carl Weathers sok olyan jelenetet bevállalt, amiket kaszkadőröknek kellett volna. Dave Filoni azt is elárulta, a Holiday Special is inspirálta őket, Favreau hozzátette A bátrak karavánját is! Az alábbi kép alapján tényleg!

Végezetül Pedro Pascal elmesélte, hogy amikor Jon Favreau felhívta, hogy beszélgetne vele „valami Star Wars projektről”, bement egy szobába, aminek a falai tele voltak látványtervekkel. Egészen izgalomba jött, hiszen a hetvenes évek gyermeke és rábökött két képre: „Ezt a rovart kéne játszanom? Vagy ezt a droidot?” Favreu viszont azt mondta: „Te leszel A mandalore-i!

A panel végén egy pillanatra megvillantották a sorozat új poszterét is:

TheForce.Net on Twitter

Check out the cool free poster handed out after the Mandalorian panel! #StarWarsCelebration

Végezetül egy jelenetsort is lejátszottak. A címszereplő alkudozik Grieffel egy kantinban, majd a Werner Herzog alakította karakterhez megy át, ahol rohamosztagosok is felbukkannak. Itt egyezkednek arról, hogy beskart kapna fizetségként a címszereplő. Az egész elképesztően hangulatos, a végén a korábban bemutatott trailert is bevágták. Ez is felkerült a YouTube-ra:

This video is no longer available due to a copyright claim by DisneyEnterprisesInc.

No Description

A mandalore-i november 12-én érkezik a Disney+ streamingszolgáltatásra, ami akkor még nem lesz elérhető Kelet-Európában.

(Vélemény) Miért nem láthattuk A mandalore-i kisfilmjeit?
A Lucasfilm profizmusáról árulkodik a lépés, legkevésbé sem a rajongók felbőszítése lehetett a céljuk. RÉSZLETEK ITT.

One thought on “Levetítették A mandalore-i werkfilmjét és előzetesét a Celebrationön”

  1. Pingback: Már a legelején biztos volt, hogy megvalósul A mandalore-i • Ziro.hu
  2. Trackback: Már a legelején biztos volt, hogy megvalósul A mandalore-i • Ziro.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink