Jon Favreau George Lucasszal egyeztetve találta ki A mandalore-it

A sorozat egyik szereplője arról is beszélt, hogy egy relatíve új technológiát is használtak A mandalore-i forgatásán.

Giancarlo Esposito is szerepel A mandalore-iban, és bár a Collider egy másik produkció kapcsán interjúzott vele, az első élőszereplős Star Wars-sorozatról is elhintett ezt-azt, például arról, hogy ő Dél-Kaliforniában forgatott a produkcióval.

„Remek öltözetet kaptam. (…) Jon Favreau egy csodálatos művész, aki ezen a sorozaton George Lucasszal is együtt dolgozott, és olyat alkotott, ami a mi világunkhoz is kötődik”

– fogalmazott kissé ködösen Esposito. George Lucas szerepvállalásával kapcsolatban tovább is ment: azt állította, hogy  Favreau már a sorozat kezdeti fázisában együtt dolgozott a messzi-messzi galaxis kitalálójával, együtt ötöltek ki sok mindent  (eddig annyit tudtunk, hogy Lucas tavaly ősszel járt a forgatáson). Esposito amiatt is csodálja Favreau-t, hogy a rendezést átadta több kollégájának, így a sorozat folyamatosan friss energiákkal gazdagodott.

Elárulta, az ő jeleneteit olyan blue-screen hangárban vették fel, amelyhez hasonlót az Avatar vagy a Ready Player One munkálatainál is használtak.

„Jon Favreau tényleg zseniális. A sorozatnál használt egy új technológiát, amely sosem volt még ennyire kifinomult, mint most. Egy The Volume nevű helyen forgattunk, ahol befolyásolni lehet, mi legyen a falakra vetítve és kontrollálni lehet a gravitációt is. Olyan, mintha játszanának a gravitációval. Tényleg fantasztikus show lesz!”

– folytatta Esposito, az azonban nem tiszta, hogy ő milyen karaktert játszik és milyen módszerrel (motion-capture vagy más). A forgatásról kiszivárgott képeken is látszik, valamint a celebrationös panelbeszélgetésen is elhangzott, hogy megépített díszletekkel is dolgozott a stáb.

(Vélemény) Miért nem láthattuk A mandalore-i kisfilmjeit?
A Lucasfilm profizmusáról árulkodik a lépés, legkevésbé sem a rajongók felbőszítése lehetett a céljuk. RÉSZLETEK ITT.

Közben felkerült egy elég jó minőségű videó is a YouTube-ra, amelyben A mandalore-i celebrationös panelbeszélgetésén levetített összes videót megtekinthetjük. A sorozat november 12-én debütál a Disney+-on.

The Mandalorian: All Star Wars Celebration Footage (Best Quality)

This video is NOT monetized and I will NOT be earning any money from it whatsoever. All you see here is property of Disney & Lucasfilm. I simply merged audio and video from different sources and stabilized where necessary.

Nyitókép: George Lucas és Jon Favreau A mandalore-i forgatásán 2018 őszén (Jon Favreau / Instagram)

One thought on “Jon Favreau George Lucasszal egyeztetve találta ki A mandalore-it”

  1. Pingback: Már a legelején biztos volt, hogy megvalósul A mandalore-i • Ziro.hu
  2. Trackback: Már a legelején biztos volt, hogy megvalósul A mandalore-i • Ziro.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink