Ízelítő részlet jelent meg A mandalore-iból

Hamarosan itt a Disney+ (legalábbis Amerikában), és annak húzó produktuma, a Jon Favreau és Dave Filoni által felügyelt élőszereplős Star Wars sorozat, A mandalore-i. A várakozás fokozására a korábbi előzetesek és tévészpotok mellé egy újabb részlet, afféle „sneak peek” is érkezett.

A rövid részlet – hasonlóan a Skywalker kora előzeteséhez – a Monday Night Football szünetében érkezett, az ESPN csatornán, amely szintén a Disney streaming-családjának a tagja. A meccsen különben a Seattle Seahawks és a San Francisco játszott.

A közel kétperces részletben egy teljes jelenetet, és némi új, ámbár a tévészpotokban már itt-ott felbukkanó képsorokat kaptunk. A jelenet sem teljesen ismeretlen,  az előzetesekben is feltűnő quarrenes képsort láthatjuk teljes hosszában,  mely egy igazi vadnyugati bunyó, kiváló zenei aláfestéssel (utóbbi Ludwig Göranssont dicséri). A kocsmai inzultus ráadásul az Egy új remény Ponda Baba karjának elvesztésével járó jelenetét is eszünkbe juttathatja, csak itt a helyzet sokkal feszültebb:

Legfontosabb posztjaink