[Hivatalos] Két napot csúszik az Obi-Wan Kenobi sorozat premierje

Maga Ewan McGregor jelentette be, hogy 2022. május 27-én indul az Obi-Wan Kenobi széria.


„Hello Star Wars-rajongók!

Köszönjük az Obi-Wan Kenobival kapcsolatos hihetetlen támogatásotokat és visszajelzéseiteket.

Fontos híreim vannak. A premierdátumunk néhány napot csúszik szerdáról péntekre, május 27-ére. De jöjjön az érdekes rész: az első két részt vetítjük le nektek!

Szóval várunk benneteket az Obi-Wan Kenobi első két részével, amely kizárólag a Disney+-on lesz látható”

– mondta Ewan McGregor a Star Wars közösségimédia-csatornáin magyar idő szerint csütörtök délután megjelent bejelentő videóban.

Azaz nem az Egy új remény premierjének 45. évfordulóján indul el az Obi-Wan Kenobi széria, hanem két nappal később, 2022. május 27-én.

A pénteki dátum – amely egyébként az anaheimi Star Wars Celebration második napja is lesz egyben – azt sejteti, hogy a sorozat új részei péntekenként kerülnek majd fel a Disney+-ra.

Amint arról kedden beszámoltunk, a Disney+ streaming-szolgáltatás 2022. június 14-től lesz (végre!) elérhető Magyarországon. A hatrészes Obi-Wan Kenobi duplarészes indulása ugyanakkor azt jelenti, hogy – amennyiben a továbbiakban hetente egy új fejezetet kapunk a sztoriból –  nem a széria felét láthatják majd legálisan a magyar nézők.  A megváltozott premier miatt egy résszel kevesebbet nézhetünk majd Disney+-előfizetéssel, összesen az utolsó két epizódot.

Exit mobile version