Új előzetest, plakátot és hivatalos premierdátumot kaptunk A klónok háborúja záróévadához

Február 21-én indul a Disney+-on az animációs sorozat záróévada, amelyben Maul és Bo-Katan Kryze is látható lesz.

2020. február 21-én indul a Disney+-on A klónok háborúja záróévada, jelentette be a streaming-szolgáltatás. A bejelentéshez egy új plakát és egy új előzetes is dukált.

Az új plakát:

A klónok háborúja záróévadának posztere (Disney+)

Az előzetes:

Star Wars: The Clone Wars | Official Trailer | Disney+

Witness the end of the groundbreaking series. The final season of StarWars: The Clone Wars starts streaming Feb. 21 on DisneyPlus. One of the most critically-acclaimed entries in the Star Wars saga will be returning for its epic conclusion with twelve all-new episodes on Disney+ beginning Friday, February 21.

Az előzetesből kiderül, Mace Windu érzi, hogy valakik tervet forralnak a jedik ellen, Ahsokát pedig látjuk kezet rázni Bo-Katan Kryze-zal. Előbbi az előzetes végén Maullal is összecsap, de láthatunk megannyi híres jedit és klónt is a hangulatos képsorokon. Sőt!

Ziro.hu

Feltehetően az ifjú Kanan (ekkor még Caleb Dume) is megjelenik a Clone Warsban!

A sorozat visszatérését még 2018 nyarán jelentették bea tavalyi Celebrationön saját panelt is kapott. Dave Filoni, a sorozat showrunnere pedig a Skywalker kora premierjének hetében azt mondta, napok kérdése a 12 epizódos évad befejezése, azaz már minden készen áll ahhoz, hogy február 21-től megnézzük, hogyan ér véget ez a remek széria.

Nyitókép: Részlet A klónok háborúja záróévadának poszteréről (Disney+)

Legfontosabb posztjaink