A héten befejezik A klónok háborúja befejező évadát

Ezt maga Dave Filoni, az animációs sorozat showrunnere jelentette be a Skywalker kora díszbemutatóján, magyar idő szerint kedd hajnalban.

A Los Angeles-i Kínai Filmpalotában tartották magyar idő szerint kedd hajnalban a Skywalker kora díszbemutatóját. Az eseményt élő műsor kísérte a YouTube-on, amelyben Dave Filoni, A klónok háborúja animációs sorozat showrunnere (és A mandalore-i egyik író-rendezője) is nyilatkozott Andi Gutierreznek. Mint mondta,

ő már befejezte a munkáit a sorozat hetedik, és egyben záróévadján. Úgy fogalmazott, hogy „a következő napokban” a produkciós csapat az utolsó simításokat is elvégzi.

Tavaly nyáron jelentették be, hogy visszatér A klónok háborúja, amellyel Dave Filoni megalapozta jó hírnevét a Star Wars rajongók körében, és amelyet egykoron kurtán-furcsán hagytak abba. Az áprilisi Celebrationön saját panelt is kapott a sorozat, amelyhez plakátot és előzetest is kaptunk akkor.

Star Wars Celebration: The Clone Wars Season 7 Trailer (2019)

Music: Facebook:https://www.facebook.com/MancsStudio

Az évad 12 epizódos lesz. Az augusztusi D23 Expón aztán bejelentették, hogy az animációs sorozat hetedik évadját 2020 februárjában kezdik vetíteni a Disney+ streaming-szolgáltatón. Ez a korábbi közlések szerint leghamarabb valószínűleg 2020 végén érkezik Kelet-Európába, ahová Magyarországot is szokták sorolni az Egyesült Államokban.

Nyitókép: Kathleen Kennedy Lucasfilm vezérigazgató és Dave Filoni a Skywalker kora díszbemutatóján Los Angelesben, 2019. december 16-án (Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

Legfontosabb posztjaink