Pamkutya is szerepelt a legújabb magyar Star Wars rajongói filmben

A Star Wars: Felemelkedés megjelenését a Skywalker kora premierje elé időzítették a készítők.

A sztori szerint Fondor bányáiban talál egy tárgyat egy fiú, amely változást hozhat a galaxis ezen szegletébe. A nem túl autentikus öltözetű főszereplő srác egészen pontosan egy holokronra bukkan, amelyből előbb egy reklám ugrik elő – kizökkentve a nézőt –, majd Luke Skywalker üzenete következett. Hogy mi szerepelt benne, a filmből kiderül!

A Felemelkedésben emellett láthatunk panelrengetegben sétáló rohamosztagosokat – az 501-es Légió is besegített a rajongói film elkészítésében –, és természetesen egy kantint is. Van utalás a Brian életére és A mandalore-ira, valamint az aktuálpolitikára is, emellett több összecsapást is láthatunk.

Remek ötletek, olykor furcsa vagy megmosolyogtató megoldások: ez a Szekeres Péter rendezte rajongói film, a Felemelkedés. Egyszer azonban mindenképpen érdemes megnézni honfitársaink alkotását.

Star Wars Felemelkedés (Fan Film)

A Star Wars IX: Skywalker kora alkalmából készítettük nektek ezt a fanfilmet. Ez volt az eddigi legnagyobb produkciónk, reméljük tetszik a végeredmény! Köszönjük @PamKutya -nak, és az 501-es légiónak a vendégszereplést, fantasztikus élmény volt együtt dolgozni velük. Ha szeretnél még hasonlót látni, iratkozz fel! https://www.youtube.com/channel/UCbTn3bY13oJ7P-FnGnP6F3g #StarWars #RiseofSkywalker #FanFilm SpéterFilms, 2019.

Legfontosabb posztjaink