Folytatást kap egy Kylo Ren rajongói film

A Kylo Ren: Rising Son Facebook-oldalának borítóképe

Újabb epizódot készít a Kylo Ren: Smuggler’s Son (Csempész fia) c. 2017-es rajongói alkotás stábja. A folytatás a Rising Son (Felnövő fiú) címet kapta.

A Smuggler’s Son egyébként arról szólt, hogy Kylo Ren a jedik előtti legendákat kutatva rábukkan egy ősi lényre, Eris Tavahra. A Paqindarr nevű bolygón élő Tavah egy, az Erőt jól kezelni képes nő, aki nem sorolja magát sem a világos, sem a sötét oldalhoz. Viszont képes megmutatni Kylónak olyat, amit Snoke Legfőbb Vezér nem.

Kylo Ren: Smuggler’s Son (A Star Wars Fan Film)

A long time ago, in a galaxy far far away… The Dark Side of the Force has a new acolyte: the young man once known as Ben Solo, but who now terrorizes the galaxy as the volatile warrior ‘Kylo Ren’. But he is plagued by doubt, unsure if he can ever live up to the legacy of his lineage.

A Shattered Stars Productions eredeti filmje CGI-ban és effektekben egészen gyenge, ráadásul már a nyitójelenet erdőben játszódik – ami rajongói filmek esetében elég gyakori, sajnos –, emellett a színészi játék is hagy kívánnivalót maga után. Ugyanakkor kevés rajongói filmet ihletett meg egyelőre az új trilógia korszaka, ezért is érdekes próbálkozás a Smuggler’s Son, amely Kylo Ren lelki vívódásait igyekszik bemutatni.

A Rising Son a tervek szerint Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik közötti időszakot öleli fel, méghozzá az Első Rend szemszögéből mutatja majd be az eseményeket. Hozzá kell tenni, hogy Az utolsó Jedik ott folytatódott, ahol Az ébredő Erő abbamaradt, így nem számíthatunk annyira izgalmas cselekményre… A filmet Jonathan Rogers rendezi, még januárban szeretnék befejezni a forgatást. A Rising Sont ősszel szeretnék bemutatni.

Remélhetőleg a következő epizód kivitelezése (jóval) jobban sikerül – ha így lesz, akkor egy igazán remek rajongói alkotást tehetnek le a készítők az asztalra. Meglátjuk, mindenesetre a projekt Facebook-oldalát itt lehet elérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink