Ingyenes e-könyvvel kíván kellemes ünnepeket a Ziro.hu!

A Csillagok háborúja hazai bemutatójának 40. évfordulóját ünneplő, összesen 19 cikket tartalmazó gyűjteményes e-könyvet nyújt át olvasói számára a Ziro.hu.

A több mint száz oldalas kötet a CSH40 c. véleménycikk-sorozat írásait, valamint további három évfordulós irományt tartalmaz.

Részlet Földi Bence főszerkesztő előszavából:

„jó látni, hogy a magyar Star Wars sajtótörténetben talán először jelent meg olyan cikksorozat, amelybe több külföldi szerző is írt. Ráadásul nagy örömmel, megtiszteltetésnek vették, hogy a magyar rajongókhoz szólhattak. Mi pedig azt vettük megtiszteltetésnek, hogy ingyen odaadták a cikküket a Ziro.hu-nak.

Ők is bizonyítják, hogy a magyar rajongók is olyanok, mint a többiek, és hogy egy nagy család részei vagyunk. Becsüljük meg, hogy a világ minden táján akadnak hozzánk hasonló rajongók, és elegyedjünk is szóba velük, ha tehetjük. Az esetleges véleménykülönbségek ne aggasszanak bennünket: nem az a fő, hogy meggyőzzük a másikat, hogy gondolkodjon úgy, ahogy mi, hanem hogy új gondolatokkal, szempontokkal találkozzunk.”

A kötet az alábbi formátumokban tölthető le, a megfelelő képre kattintva:

Legfontosabb posztjaink