November 15-én jön a Jedi: Fallen Order, trailert is kaptunk

Xboxra, PC-re és PlayStation 4-re is november 15-én érkezik a Star Wars: Jedi: Fallen Order c. játék, amelynek trailerét a chicagói Star Wars Celebration harmadik napján mutatták be.

Így követjük a Celebrationt a Ziro.hu-n
Lesz percről percre a Facebookon, lesznek rövidhírek, valamint napi összefoglalók is. Tartsatok velünk! RÉSZLETEK ITT.

A Celebration panelbeszélgetésén a készítők elárulták, olyan jedi fantasy story lesz a Jedi: Fallen Order, amelyben  nem lesz multiplayer mód, nem lesznek benne mikrotranzakciók,  csak jedinek kell lenned. Ezt követően bemutatták a Respawn által fejlesztett játék előzetesét is – sztoriközpontú trailert hoztak, amely nem a játékmenetet mutatja be.

Star Wars Jedi: Fallen Order – Official Reveal Trailer

Cal Kestis-one of the last surviving members of the Jedi Order after the purge of Order 66-is now a Padawan on the run. Experience this all-new single-player STAR WARS™ story from Respawn Entertainment and EA Star Wars on Xbox One, PlayStation 4, and PC this holiday season, 15 November 2019.

„Ne tűnj ki, fogadd el a múltat, ne bízz senkiben” – ez a három dolog kell a túléléshez a 66-os parancs utáni világban. „Csak az Erőben bízz” – ez az utolsó mondat az előzetesben. Cal Kestis a főhősünk, hiba a rendszerben, aki jedi akar lenni a Birodalom uniformizáló világában. Sok mindenen keresztülment, ami megedzette, de optimista.

A főszereplőt alakító színész, Cameron Monaghan (aki pl. Jokert alakítja a Gotham c. sorozatban) végigment egy kasztingfolyamaton, de végig tudták, hogy ő az, akiről a korábbi években beszéltek, amikor a karakterről volt szó. A színész szerint  a történet nagyon emberi, de „seggbe rúg”.  Mint mondta – nevetve –, nem vett részt a történet fejlesztésében, úgyhogy objektíven tud nyilatkozni. Cal fénykardjáról nem beszéltek, mert túl spoileres lett volna, annyit mondtak, hogy a sztori alatt sokat változik majd, Callal együtt.

 Szerepel a játékban a Második Nővér nevű inkvizítor,  akit először a Star Wars: The Dark Side c. 2018-as referenciakötetben említettek – úgy tudjuk, a kötet magyarul is meg fog jelenni, talán még idén! Emellett a Darth Vader: A Sith Sötét Nagyura c. képregény 7. részében is felbukkan, név nélkül.

Wesley on Twitter

sup

 Új osztagosokat is fejlesztettek, a Purge Troopereket (tisztogatóosztagos),  akiket arra képeztek ki, hogy jedikkel harcoljanak – az előzetesben szembe is száll egyikük Callal. A panelbeszélgetésből kiderült, a Lucasfilm Story Group koordinálta a Marvel és a Respawn közötti munkát, egyebek között az inkvizítor és a tisztogatóosztagosok tekintetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink