Lépegetőrablás és változtatható fénykardszín a Jedi: Fallen Orderben

A Jedi: Fallen Order saját E3-as bemutatója mellett az Xbox paneljén is kaptunk egy újabb ízelítőt a játékból. Ez a videó sokat tartalmazott a korábban bemutatott anyagból, de kaptunk néhány új, izgalmas részletet.

A játékhoz bemutatott új trailer úgy indít, hogy főszereplőnk, Cal felmászik egy lépegetőre és elfoglalja azt, majd ezt irányítja is. Az egy nappal korábban bemutatott gameplay videó számomra nagyon érdekes eleme volt Saw Gerrera megjelenése. Ő ebben a trailerben is felbukkan, méghozzá úgy, hogy ráugrik a lépegetőre, amit Cal irányít. A videóban találkozunk még az eddig csak a játék borítótervéről ismerős afroamerikai nővel is.

Egy nagyon menő snitt erejéig azt is láthatjuk, ahogy Cal egy erőlökés segítségével visszaküldi egy AT-ST rakétáját a feladónak.

Elképesztően menő lett a Jedi: Fallen Order gameplay videója!
Egészen remek videót mutatott a Respawn az új single player Star Wars játékról, amelyben Saw Gerrera is feltűnik! RÉSZLETEK ITT.

E trailerben mindössze ennyi újdonságot kaptunk, viszont azóta napvilágra kerültek az előrendeléssel járó jutalmak is. Főleg skineket kaphatunk, de egy művészeti album és egy behind the scenes videó is befért közéjük. A skinekkel átalakíthatjuk a hajónkat, BD–1 is kap két alternatív színt, de ami talán a legizgalmasabb, hogy

két fénykardmarkolat-változat és egy másik pengeszín (narancssárga) is a jutalmak között van.

Ez válasz arra a sokak által feltett kérdésre, hogy a penge színe megváltoztatható lesz-e a játék során.

Új Lego Star Wars játék!

A Jedi: Fallen Order új videója mellett kaptunk még egy kicsit könnyedebb kisfilmet az új Lego Star Wars játékról, amely a sokatmondó Skywalker Saga címet kapta és végigvezet minket mind a három trilógia történésein a maga humoros módján. A bemutatóban Vader például átadja Lukenak a saját kezét, miután levágta a fiáét. De hasonló humorbonbon, hogy Kylo Ren a Starkiller bázison egy hóvadert építget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink