Cal küldetéséről szól a Jedi: Fallen Order új előzetese

Star Wars Jedi: Fallen Order – “Cal’s Mission” Trailer

In the Galactic Empire, the Inquisitorius has only one mission: seek out and destroy all remnants of the Jedi Order. Learn more about what Cal Kestis is searching the galaxy for and why the Empire will stop at nothing to bring him down. Become a Jedi in Respawn Entertainment’s third-person action-adventure game, STAR WARS Jedi: Fallen Order™.

Az EA Star Wars YouTube-csatornáján leplezték le magyar idő szerint csütörtök este a várva várt új videójáték legújabb előzetesét.

A Respawn Entertainment játékának új előzetese a Cal küldetése címet kapta. A trailer két szálon fut: az egyik, miként szervezik be a Lázadók Cal Kestist, a játék már-nem-padawan-de-még-nem-jedi főhősét. A másik szál pedig arról szól, hogy Cal rátalál egy régi jedi templomra, miközben a Második Nővér arról beszél, valami olyasmi után kutat a főhősünk, ami nagyon fontos a Birodalom számára.

A remek hangulatú kisfilmben két új lény is feltűnt, amelyekkel Cal Kestisnek meg is kell küzdenie. Sőt, 0:48-nál még Darth Vader légzését is hallhatjuk.

A Star Wars: Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PlayStation 4-re, PC-re, és Xbox One-ra. Eddig két videót mutattak belőle: egyet az április Celebrationön, egyet pedig a júniusi EA Playen. Az eddigi cikkeinket itt találjátok a játékról.

Nyitókép: A Cal küldetése c. Jedi: Fallen Order előzetes részlete (YouTube)

Legfontosabb posztjaink