Impresszum

ZIRO.HU | STAR WARS HÍR- ÉS VÉLEMÉNYPORTÁL – 2018 ÓTA.

Főszerkesztő
Földi Bence (foldibence[kukac]gmail.com)

Főszerkesztő-helyettes
Kádas István (ikadas28[kukac]gmail.com)

Szerzők
Bede Attila (a.bede[kukac]citromail.hu)
Bozsó Tamás (bozsotamas23[kukac]gmail.com)
Faragó Dániel (fadanny.mail[kukac]gmail.com)
Füle Miklós (fulemiklos[kukac]gmail.com)
Jégh Attila (jeghnemo[kukac]gmail.com)

Korrektor
Tóth Zsófia (tothkazsofka[kukac]gmail.com)

Fotó
Simon Nikolett

Fordítások
Magos Bence

Cikkeiket köszönjük:
Barta Zoltán, Gerő Tamás, Holchauzer Roland, Jakab-Benke Nándor, Könczöl Gábor, Lakner Dávid, Miyazaki Jun, Muchichka László, Sólyom Zoltán, Szedlák Ádám Zoltán, Zsótér Indi Dániel

A Ziro.hu előtörténete és missziója

Az alapító – Földi Bence – 2014-ben kezdett újságíróként foglalkozni a Csillagok háborújával, amikor a VS.hu-nál elindította a Heti Star Wars-pletykák (HSWP) sorozatot. Később ezt a Mediumon, blogként folytatta kisebb-nagyobb kihagyásokkal. 2016-ban aztán átnevezte a projektet Ziro, a hutt holoüzeneteire, egészen 2018 májusának végéig így írt olyan Star Wars-tartalmakat, amelyek akkori munkahelyén – a Magyar Nemzetben vagy annak online felületén – már nem fértek el. Az újság bezárását követően komolyabb szinten kívánt foglalkozni a Csillagok háborújával, ezért alkotta meg 2018 májusában a Ziro.hu-t.

Országos szinten jelentős SW-honlapot szeretnénk működtetni, amely exkluzív tartalmai révén hivatkozási pont lehet és képes különbözni a rajongói portáloktól. Szépen megalkotott szövegeinkkel az igényes hazai rajongókhoz szólunk, akik szeretnének új és exkluzív információkat megtudni, egyedi elemzéseket olvasni.  Tarts velünk! 


Nevezd meg! – Ne változtasd! 4.0 (CC BY-ND 4.0)

A műveket szabadon megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában bármilyen – akár üzleti – célra is. Nem vonjuk vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

  • Nevezd meg! — A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Ne változtasd! — Amennyiben megváltoztatod a tartalmunkat, azt nem terjesztheted.
  • Nincsenek további megkötések — Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat, melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Legfontosabb posztjaink