„Visszajött az a kisgyerek, aki negyven éve az apukájával nézte”

Huttcast különkiadás a Skywalker koráról, spoilermentesen.

A Huttcast eme különleges, villámadásában annak az élő videó-bejelentkezésnek a hangját közöljük, amelyet szerda este közvetítettünk a Ziro.hu Facebook-oldalán a budapesti Corvin Moziból.

Az adásban Földi Bence, a Ziro.hu főszerkesztője – aki ezúttal is elfelejtett bemutatkozni, a nevében is elnézéseteket kérjük… –; Kádas István főszerkesztő-helyettes; szerzőnk, Szegvári Zoltán; valamint Fábián Péter, a The Force Alliance – Magyar Galaktikus Fan Klub vezetője vesézte ki a teremből szinte kilépve, milyen gondolatokat ébresztett bennük a film.

Az adásban az alábbi területeket érintettük röviden:

  • fanservice
  • karakterhasználat
  • folytonosság
  • kohézió

Íme, az adás:

KÜLÖNKIADÁS „Visszajött az a kisgyerek, aki negyven éve az apukájával nézte” – A Skywalker koráról, spoilermentesen by Huttcast

Fábián Péterrel, a The Force Alliance – Magyar Galaktikus Fan Klub vezetőjével élő videóbejelentkezésben veséztük ki röviden és spoilermentesen a Skywalker korát szerda este, a budapesti Corvin Moziban. Ennek hangfelvételét közöljük.

Köszönjük Balogh Ferencnek, az ATV és a Vader: Egy rajongói film zeneszerzőjének, hogy elkészítette a Huttcast intróját a Ziro.hu számára.

Amennyiben észrevételeitek, megjegyzésetek, témaötletek lenne a Huttcasthoz, írjatok a Ziro.hu Facebook-oldalán kommentet vagy üzenetet.

Mi az a podkaszt?
A podkaszt a XXI. század közösségi rádiója – a kifejezést 2004-ben találták ki. Röviden a lényeg: digitális, epizodikus adások, amelyek megjelenéséről a saját podkaszthallgató appod adott esetben értesít is, ha feliratkozol a podkasztra. Előnye, hogy mivel az adás nem az éterbe, hanem az internetre kerül ki, nem kell ott ülnünk adott időpontban a gépünk vagy telefonunk mellett, bármikor, bármennyiszer meghallgathatjuk.

A Huttcast az Anchor révén kerül ki a netre és különféle podkaszthallgató appok (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, stb.) kínálatába. Az adásokat akár a laptopunkon vagy az okostelefonunk segítségével is meg tudjuk hallgatni – akár autóvezetés, tömegközlekedés, mosogatás közben, akár a kanapén heverészve.

Legfontosabb posztjaink