„Ragadjon benned a Wedge Antilles” – Huttcast #008

A Benioff–Weiss párosról, A mandalore-iról és a galaxis egyik kedvelt pilótájáról is beszélgettünk a Huttcast legutóbbi, eddigi leghosszabb adásában, amelyben Muchichka László volt a vendégünk.

Ezúttal főszerkesztőnk, Földi Bence beszélgetett Kádas István főszerkesztő-helyettessel, valamint vendégünkkel, Muchichka Lászlóval, aki a Roboraptor alapítója, a Vox újságírója és Az okos az új szexi videóbloggere. Őt nem mellesleg már ismerhetik az ős-Ziro.hu rajongók, mert tavaly nyáron írt a Star Wars Jövője elnevezésű véleménycikk-sorozatunkba is.

(SWJ) Muchichka László: A Star Wars a jövő generációjáé
A nosztalgia az öregek kokainja. Lehet picsogni, hogy régen minden jobb volt, de ez már nem az a franchise, ami George Lucas kezei alatt volt. És ez jól is van így. RÉSZLETEK ITT.

Az adásban az alábbi témák kerültek szóba:

Az adást alapvetően a két hét múlva debütáló A mandalore-i élőszereplős sorozat felvezetésének szántuk, de történt azért még valami, ami mellett nem mehetünk el, pláne, ha filmes berkekben járatos vendégünk volt.

 • D. B. Weiss és David Benioff mégsem csinál Star Wars-filmeket – cikkünk erről itt
  • A hivatalos indoklás szerint nem volt idejük a Star Warsra, de Kathleen Kennedy Lucasfilm-fejes közleményében azt írta, ha lesz, visszavárják a párost.
 • A páros kijelentései az Austini Filmfesztiválon (október 26.)
 • A mandalore-i
  • Új előzetes és karakterposzterek – cikkünk erről itt
  • Mit lehet várni az első élőszereplős Star Wars sorozattól?
 • Cassian Andor sorozat, Kenobi sorozat – cikkünk utóbbiról itt
 • Disney+ platform jövője

Íme, az adás:

#008 „Ragadjon benned a Wedge Antilles” by Huttcast

A Benioff-Weiss párosról, A mandalore-iról és a galaxis egyik kedvelt pilótájáról is beszélgettünk a Huttcast legutóbbi adásában, amelyben Muchichka László volt a vendégünk.

Köszönjük a Magyar Vöröskereszt kávézójának, az Empathy Cafe & Bistrónak, hogy állandó helyszínt biztosít a felvételeinkhez. Köszönjük továbbá Balogh Ferencnek, az ATV és a Vader: Egy rajongói film zeneszerzőjének, hogy elkészítette a Huttcast intróját a Ziro.hu számára.

Amennyiben észrevételeitek, megjegyzésetek, témaötletek lenne a Huttcasthoz, írjatok a Ziro.hu Facebook-oldalán kommentet vagy üzenetet.

Mi az a podkaszt?
A podkaszt a XXI. század közösségi rádiója – a kifejezést 2004-ben találták ki. Röviden a lényeg: digitális, epizodikus adások, amelyek megjelenéséről a saját podkaszthallgató appod adott esetben értesít is, ha feliratkozol a podkasztra. Előnye, hogy mivel az adás nem az éterbe, hanem az internetre kerül ki, nem kell ott ülnünk adott időpontban a gépünk vagy telefonunk mellett, bármikor, bármennyiszer meghallgathatjuk.

A Huttcast az Anchor révén kerül ki a netre és különféle podkaszthallgató appok (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, stb.) kínálatába. Az adásokat akár a laptopunkon vagy az okostelefonunk segítségével is meg tudjuk hallgatni – akár autóvezetés, tömegközlekedés, mosogatás közben, akár a kanapén heverészve.

Legfontosabb posztjaink