Nem, nem volt politikailag kifogásolt a Star Wars Magyarországon – Huttcast KÜLÖNKIADÁS

Logisztikai problémák miatt ezúttal nem jelentkezünk új beszélgetős adással, ám kipróbálunk valami újat: hangban mondjuk el az egyik cikkünket.

Az adásfelvételünk betervezett napján a Huttcast felvételeinek helyszínén, az Empathy Cafe & Bistróban éppen rendezvény volt, máskor pedig nem tudtuk volna rögzíteni a beszélgetésünket. Így most nélkülöznötök kell többünk hangját is, de főszerkesztőnk azért jelentkezik valami különlegességgel. Első alkalommal csinálunk most olyat, hogy egy cikkünket meghallgatható formában is közzétesszük.

Az adásban az alábbi témák kerültek szóba:

  • Mikor vette át Magyarország a Csillagok háborúját?
  • Mennyit fizettek érte a 20th Century Foxnak?
  • Be volt-e tiltva a film Magyarországon?
  • Milyen jóváhagyással került a mozikba a film?
  • Mikor látta a Csillagok háborúját Kádár János, Aczél György és Pozsgay Imre?
  • Mennyien látták egy év alatt?

Íme, az adás:

KÜLÖNKIADÁS Nem, nem volt politikailag kifogásolt a Star Wars Magyarországon by Huttcast

Logisztikai problémák miatt ezúttal nem jelentkezünk új adással, ám kipróbálunk valami újat: hangban mondjuk el az egyik cikkünket.

Köszönjük Balogh Ferencnek, az ATV és a Vader: Egy rajongói film zeneszerzőjének, hogy elkészítette a Huttcast intróját a Ziro.hu számára.

Mi az a podkaszt?
A podkaszt a XXI. század közösségi rádiója – a kifejezést 2004-ben találták ki. Röviden a lényeg: digitális, epizodikus adások, amelyek megjelenéséről a saját podkaszthallgató appod adott esetben értesít is, ha feliratkozol a podkasztra. Előnye, hogy mivel az adás nem az éterbe, hanem az internetre kerül ki, nem kell ott ülnünk adott időpontban a gépünk vagy telefonunk mellett, bármikor, bármennyiszer meghallgathatjuk.

A Huttcast az Anchor révén kerül ki a netre és különféle podkaszthallgató appok (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, stb.) kínálatába. Az adásokat akár a laptopunkon vagy az okostelefonunk segítségével is meg tudjuk hallgatni – akár autóvezetés, tömegközlekedés, mosogatás közben, akár a kanapén heverészve.

Legfontosabb posztjaink