Melyik a legjobb Star Wars film? – Huttcast #001

Elkészült a Huttcast (a Ziro.hu podkasztja) első adása, amelyhez a vadiúj és egyedi intrónk is megszületett. Azt vettük sorba, milyen fontos díjakat kaptak a Csillagok háborúja eddigi filmjei.

A Huttcast intróját Balogh Ferenc, az ATV és a Vader: Egy rajongói film zeneszerzője készítette a Ziro.hu számára, szerintünk szuper lett! Az adásban ezúttal Földi Bence főszerkesztő és Kádas István főszerkesztő-helyettes beszélgetett.

#001 Melyik a legjobb Star Wars film? by Huttcast

Elkészült a Huttcast (a Ziro.hu podkasztja) első adása, amelyhez a vadiúj és egyedi intrónk is megszületett. Azt vettük sorba, milyen fontos díjakat kaptak a Csillagok háborúja eddigi filmjei. A Huttcast intróját Balogh Ferenc, az ATV és a Vader: Egy rajongói film zeneszerzője készítette a Ziro.hu számára, szerintünk szuper lett!

Az alábbi témák kerültek szóba az adásban:

  • Melyik a legjobb Star Wars film, ha csak a fontosabb díjakat nézzük?

Star Wars filmek fontosabb díjai

No Description

  • George Lucas jóváhagyta az Egy új remény felújítatlan változatának vetítését
  • A Jedi visszatérről megjelent korabeli internetes kommentek – Varga Csongor bejegyzése a témában
  • Jar Jar sorsa – Chuck Wendig Twitter-threadje
  • Az Egy új remény és Az ébredő Erő a legdíjazottabb filmek a Saturn-gála történetében (sci-fi vagy sem a Star Wars? – Bede Attila véleménycikke)
  • A Disney-éra filmjeinek rangsorolása
  • Újra kell-e vágni Az utolsó Jediket?
  • A Disney-korszak filmjei nem kaptak Arany Málnát – az előzménytrilógia filmjeivel ellentétben
Mi az a podkaszt?
A podkaszt a XXI. század közösségi rádiója – a kifejezést 2004-ben találták ki. Röviden a lényeg: digitális, epizodikus adások, amelyek megjelenéséről a saját podkaszthallgató appod adott esetben értesít is, ha feliratkozol a podkasztra. Előnye, hogy mivel az adás nem az éterbe, hanem az internetre kerül ki, nem kell ott ülnünk adott időpontban a gépünk vagy telefonunk mellett, bármikor, bármennyiszer meghallgathatjuk.

A Huttcast az Anchor révén kerül ki a netre és különféle podkaszthallgató appok (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, stb.) kínálatába. Az adásokat akár a laptopunkon vagy az okostelefonunk segítségével is meg tudjuk hallgatni – akár autóvezetés, tömegközlekedés, mosogatás közben, akár a kanapén heverészve.

Legfontosabb posztjaink