Folytatódik a Régi Köztársaság kanonizálása – Huttcast #003

A Huttcast harmadik adásában összeszedtünk mindent, amit a Disney+-ról tudni érdemes, beszélgettünk két könyvről, valamint arról, hová utazik Kádas István és Szegvári Zoltán.

Az adásban Földi Bence főszerkesztőnk, Kádas István főszerkesztő-helyettesünk és relatíve új szerzőnk, Szegvári Zoltán beszélgetett.

Az adásban az alábbi témák kerültek szóba:

 • Disney+
  • alapinformációk a Disney+-ról
  • Mi lehet A mandalore-iban?

A mandalore-i Archives * Ziro.hu

No Description

 • Könyvek
  • Myth and Fables – cikkünk itt
  • The Secrets of the Jedi – utóbbiban folytatódik a Régi Köztársaság kanonizálása
 • A dassowi Star Wars múzeum, az Outpost One

outpost one

Wir begrüßen Euch in unserer Fan-Art Ausstellung mit Exponaten aus einer weit, weit entfernten Galaxis, die in gut 30 stimmungsvollen Sets auf einer Fläche von mehr als 1.300 qm präsentiert werden. Neben der Ausstellung bieten wir zur Abrundung Snacks und Getränke in unserem Bistro sowie Merchandise und Kleidung in unserem Shop an.

Íme, az adás:

#003 Folytatódik a Régi Köztársaság kanonizálása by Huttcast

A Huttcast harmadik adásában összeszedtünk mindent, amit a Disney+-ról tudni érdemes, beszélgettünk két könyvről, valamint arról, hová utazik Kádas István és Szegvári Zoltán.

Köszönjük a Magyar Vöröskereszt kávézójának, az Empathy Cafe & Bistrónak, hogy állandó helyszínt biztosít a felvételeinkhez. Köszönjük továbbá Balogh Ferencnek, az ATV és a Vader: Egy rajongói film zeneszerzőjének, hogy elkészítette a Huttcast intróját a Ziro.hu számára.

Mi az a podkaszt?
A podkaszt a XXI. század közösségi rádiója – a kifejezést 2004-ben találták ki. Röviden a lényeg: digitális, epizodikus adások, amelyek megjelenéséről a saját podkaszthallgató appod adott esetben értesít is, ha feliratkozol a podkasztra. Előnye, hogy mivel az adás nem az éterbe, hanem az internetre kerül ki, nem kell ott ülnünk adott időpontban a gépünk vagy telefonunk mellett, bármikor, bármennyiszer meghallgathatjuk.

A Huttcast az Anchor révén kerül ki a netre és különféle podkaszthallgató appok (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, stb.) kínálatába. Az adásokat akár a laptopunkon vagy az okostelefonunk segítségével is meg tudjuk hallgatni – akár autóvezetés, tömegközlekedés, mosogatás közben, akár a kanapén heverészve.

Legfontosabb posztjaink