Az Első Rend eredetéről is mesél majd A mandalore-i – Huttcast #005

Az Entertainment Weekly cikkeiről, a Galaxy’s Edge újdonságairól, valamint arról beszélgettünk, hogy Padmé jó politikus volt-e szenátori karrierje elején.

Az adásban főszerkesztőnk, Földi Bence beszélgetett Kádas István főszerkesztőhelyettesünkkel és szerzőnkkel, Szegvári Zoltánnal.

Az adásban az alábbi témák kerültek szóba:

  • Hiro, a hutt
  • Galaxy’s Edge újdonságok
  • Az Entertainment Weekly új képei és információi A mandalore-i sorozatról
  • A Jedi visszatér és a Baljós árnyak magyar premierjeinek évfordulói
    • Milyen cikkekkel készülünk e jeles évfordulók kapcsán?
  • A királynő árnyéka c. regény és Padmé szenátori karrierjének morális megítélése – a regényről szóló cikkünket itt éred el.

Íme, az adás:

#005 Az Első Rend eredetéről is mesél majd A mandalore-i by Huttcast

Az Entertainment Weekly cikkeiről, a Galaxy’s Edge újdonságairól, valamint arról beszélgettünk, hogy Padmé jó politikus volt-e szenátori karrierje elején.

Köszönjük a Magyar Vöröskereszt kávézójának, az Empathy Cafe & Bistrónak, hogy állandó helyszínt biztosít a felvételeinkhez. Köszönjük továbbá Balogh Ferencnek, az ATV és a Vader: Egy rajongói film zeneszerzőjének, hogy elkészítette a Huttcast intróját a Ziro.hu számára.

Mi az a podkaszt?
A podkaszt a XXI. század közösségi rádiója – a kifejezést 2004-ben találták ki. Röviden a lényeg: digitális, epizodikus adások, amelyek megjelenéséről a saját podkaszthallgató appod adott esetben értesít is, ha feliratkozol a podkasztra. Előnye, hogy mivel az adás nem az éterbe, hanem az internetre kerül ki, nem kell ott ülnünk adott időpontban a gépünk vagy telefonunk mellett, bármikor, bármennyiszer meghallgathatjuk.

A Huttcast az Anchor révén kerül ki a netre és különféle podkaszthallgató appok (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, stb.) kínálatába. Az adásokat akár a laptopunkon vagy az okostelefonunk segítségével is meg tudjuk hallgatni – akár autóvezetés, tömegközlekedés, mosogatás közben, akár a kanapén heverészve.

Legfontosabb posztjaink