Zsivány Nulla lesz a Cassian-sorozat címe? – SWCC#4

A vasárnap legnagyobb attrakciójának feltehetően A mandalore-i paneljét szánták, de hatalmasat szólt A klónok háborúja is, valamint az ILMxLab munkáját is jobban megismerhették a jelenlévők. Alan Tudyk pedig a Cassian Andor-sorozat címére adott ötleteket! A Star Wars Celebration negyedik napjának hírösszefoglalója.

Így követjük a Celebrationt a Ziro.hu-n
Lesz percről percre a Facebookon, lesznek rövidhírek, valamint napi összefoglalók is. Tartsatok velünk! RÉSZLETEK ITT.

Megismerhettük A mandalore-i főszereplőit!

Magyar idő szerint 18:00-kor kezdődött A mandalore-i élőszereplős sorozat panelja, ahol Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnökassszonya konferálta fel a sorozat stábjának két legfontosabb tagját, Jon Favreau-t és Dave Filonit. A november 12-én a Disney+ új streamingszolgáltatásán debütáló sorozatról több izgalmas részlet kiderült. A 8 részes széria első két része lesz elérhető november 12-én, a többit majd később kapjuk meg. A sorozat 5 évvel A Jedi visszatér után, a galaxis peremterületein játszódik majd, főhőse pedig egy kétes erkölcsű, fejvadásznak álló mandalore-i lesz.  Megismerhettük a Gina Caren és a Carl Wheaters által alakított „hősöket” is, előbbi karaktere, Kara Dune, egy egykori lázadó katona (shock trooper), míg a például a Rocky filmek Apollójaként ismert Wheaters Grief Margart, egy fejvadász céh fejét alakítja.  Kaptunk fotókat a karakterekről is, a jelenlévők pedig emellett werkfilmet, trailert és egy jelenetet is megtekinthettek! A műsort livestreamen követőket azonban kihagyták ebből az élményből. Mindenestre igazi csemege lesz a sorozat a rajongók számára, a készítők nagyszerű Star Wars élményre törekedtek, amihez a Legendákat, illetve még a Holiday Specialt és a Bátrak karavánját is felhasználták inspirációként!

Levetítették A mandalore-i werkfilmjét és előzetesét a Celebrationön
Jon Favreu elmondta, sokszor tanakodott azon, mi történhetett az Uralkodó bukása után, a káoszban. Dave Filoni replikázott, szerinte is káosz uralkodott a galaxisban ekkor, de jó káosz. Favreau elmondta, a szamurájfilmek és a westernek inspirálták, valamint a Star Wars sokféle termékéből is. – A Legendákból, a Bővített Univerzumból is merítettünk! –  fogalmazott. RÉSZLETEK ITT.

Darth Maul „mindkét fele” viszatér A klónok háborújában

Dave Filoninak aznap egy másik panelben is főszerep jutott, ugyanis szintén tegnap rendezték A klónok háborúja paneljét. Ahogyan A mandalore-i, úgy a kultikus animációs sorozat hetedig évadja is a Disney+ szolgáltatáson várható, azonban ez még nem lesz elérhető egyből az induláskor, és pontos premierdátumot sem közöltek (úgy tudjuk, csak 2020-ban érkezik – a szerk.). Ehelyett viszont három új jelenetet, valamint egy vadiúj trailert is levetítettek nekünk Filoniék.

NEW The Clone Wars Season 7 Trailer (Star Wars Celebration 2019) | Star Wars Clips

Dave Filoni and crew have put out the latest and full trailer for Season 7 of Star Wars The Clone Wars! This trailer features snippets for some of the twelve episodes that will be hitting Disney+ this coming fall season. Comment. Like. Subscribe. ☑️ MAKE YOUR SUBS PUBLIC BEFORE SUBBING | http://bit.ly/2sCMmsW ►SUBSCRIBE HERE!

A remek hangulatú panelbeszélgetésen Filoni, illetve a házigazda szerepét betöltő Warwick Davis mellett Ashley Eckstein (Ahsoka), Sam Witwer (Maul) és Dee Bradley Baker (Rex és a klónok) vitték a prímet, minden bizonnyal ők lesznek az érkező új évad főhősei. Később azonban a többi ikonikus főhős szinkronhangja is megjelent a színpadon. A videók mellett számos látványtervet és érdekességet is megosztottak velünk, fény derült két új szereplőre, Trace-re és Rafára, de a legérdekesebb információ szerintem Maul-ra, és A Mandalore-ostroma történetszálra vonatkozott.

Filoni ugyanis elmondta, hogy nemcsak Witwer tér vissza Maulként, hanem a karaktert a Baljós árnyakban és a Solóban is életre keltő zsenális Ray Park is.  Egy nagy és impozáns fénykardküzdelmet láthatunk majd, amihez maga Park öltött motion caption ruhát, hogy Maul 100%-ban úgy küzdjön és mozogjon, ahogy azt a Baljós árnyakban megszerették a rajongók. 

A klónok háborúja: új trailert és új jeleneteket kaptunk!
A klónok háborúja megmenekült és visszatér! Ugyan ezt már tudtuk, sőt egy teaser is napvilágot látott a korábbi bejelentés alkalmával, most azonban sokkal alaposabban megismerhettük a Disney+-ra érkező 12 epizódból álló új évadot. RÉSZLETEK ITT.

Cassian mondta, muszáj!

A tegnapi nap érdekességei közül kiemelhetjük az Paul Duncan Star Wars Archives paneljén tett bejelentését, miszerint az eredeti trilógia készítésének számos izgalmas dokumentumát felsorakoztató kötet folytatást kap, 2020 őszén érkezik majd az előzményfilmekre fókuszáló Archives. Az első kötetről itt írtunk:

Security Check Required

No Description

Mikrofonvégre kapták tegnap Alan Tudykot is, aki visszatér majd K–2SO szerepében a készülőben lévő új élőszereplős kémthrillerben. Sokat persze nem tudott mondani az új sorozatról, mindenestre nagyon izgalmas lesz számára újra Diego Lunával (Cassian Andor) együtt dolgoznia. Tudyk szerint a “Cassian és K2” olyan, mint mondjuk a Tango és Cash, s bár  a címről még fogalma sincs, azzal viccelődött, hogy lehetne K–2: A korai évek, vagy K–1, vagy Zsivány Nulla.  Tudyk korábban is viccelődött már a sorozatról, a bejelentést a Twitter-oldalán azzal kommentálta: „Cassian mondta, muszáj”. A tegnapi beszélgetésből kiderült, hogy egyebek között ezt a mondatot is ő adta hozzá a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történethez.

alan tudyk on Twitter

Cassian said I had to https://t.co/H4xeSFLMs8

Szintén tegnap volt a Droids and Animatronic Creatures című panel, melyben a Neil Scanlan, a Lucasfilm CFX vezője, illetve meghívott tervezők beszélgettek  Warwick Davis-szel az új trilógiában és a spinoff filmekben szereplő droidok és lények életre keltéséről. Ugyancsak külön panelt kapott Doug Chiang, a Lucasfilm alelnöke és kreatív igazgatója, akinek korábban a Baljós árnyak látványa is nagyban köszönhető. Chiang erről a fejlesztésről, és a Lucassal való közös munkáról tartott panelt, kapcsolódva az első epizód 20. évfordulójához is! Végezetül meg kell említenünk még a szombati összefoglalóból kimaradó ILMxLAB eseményt, melyről azóta a hivatalos honlap készített egy kis összefoglalót. Talán a legfontosabb érdekesség, hogy Pablo Hidalgo, a Lucasfilm Yodája is szerepet kap a Vader Immortal nevű VR-élményben, ő kölcsönzi a fénykard-kiképződroid hangját. A Vader Immortalnak is volt panelje pénteken, ahol előzetest is mutattak a játékhoz – ezekről bővebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Alan Tudyk és K2–SO (JustJared.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink