[Pletyka] Lando visszatér a kilencedik részben

Billy Dee Williams a Solo: Egy Star Wars-történet hollywoodi premierjén 2018. május 10-én (Alex J. Berliner / ABImages)

Billy Dee Williams visszatér a mozivászonra Lando Calrissianként a Star Wars egyelőre cím nélküli kilencedik epizódjában – tudta meg a Fantha Tracks.

Egészen elképesztő hírrel örvendeztette meg a rajongókat az egyik legjobb Star Wars rajongói portál, a Fantha Tracks. Egyik forrásuk szerint Billy Dee Williams – akit A Birodalom visszavágban ismerhettünk meg Lando Calrissianként, majd szerepelt A Jedi visszatérben és a Lázadók animációs sorozatban is – az új trilógia záróepizódjában is szerepet vállal. Az információt egy másik forrás révén is leellenőrizték, egyelőre biztosnak tűnik, de nyilvánvalóan a hivatalos bejelentésig nem vehetjük készpénznek.

A kilencedik epizódot J. J. Abrams rendezi – miután a direktori székből kipenderítették Colin Trevorrow-t. A Fantha Tracks szerint jövő hónapban kezdik forgatni, de a Finnt alakító John Boyega tweetje alapján lehet, hogy a munkálatokat már meg is kezdték. Mindenesetre a Lucasfilm feltehetően hamarosan meg is erősítheti az információt. A film 2019 decemberében érkezik a mozikba. A produkciós cég aktuális projektjeiről itt írtunk:

Már idén elkezdődhet az élőszereplős Star Wars-sorozat forgatása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink