[Pletyka] Hayden Christensen szerepel majd az Ahsoka sorozatban

Hayden Christensen és Rosario Dawson (twitter)

Lassan egy éve már annak, hogy hivatalosan is bejelentették a készülő Ahsoka sorozatot, melyet A mandalore-i második évada vezetett fel. A sorozat színészei közül csupán a címszereplőt alakító Rosario Dawson biztos, időről-időre azonban más színészeket is hírbe hoznak a szériával. Legutóbb a The Hollywood Reporter hozta le, hogy bizony Hayden Christensen is felbukkanhat a sorozatban!


Hayden Christensen visszatértét sokan várták a zárótrilógiában, Anakin azonban végül csupán a Skywalker kora végén, a Reyt segítő jedik között szólalt meg és végül nem is láttuk. Ennél vélhetően sokkal nagyobb szerep vár Haydenre az Obi-Wan Kenobi szériában, ahol bizonyosan fel fog bukkanni, Darth Vadert alakítva.  E szerep hivatalos, ám a THR információi szerint ezen kívül is számol a Lucasfilm épülő sorozatos univerzuma Christensennel, méghozzá az Ahsoka sorozatban!

A lap csupán ennyit állít, azt az a forrása sem tudja, hogy Anakin erőszellemként, vagy esetleg flashbackben tér-e majd vissza. Az információnak mindenesetre nagyobb hitelt ad, hogy úgy tűnik a Lucasfilm spoilerkirálynője, Rosario Dawson is reagált a hírre az Instagramon:

Rosario korábban is elszólta már magát, kvázi megerősítve szerepét A mandalore-iban, jóval a hivatalos bejelentés előtt. Az sem az első eset, hogy egy, az Ahsoka sorozathoz kapcsololódó nemhivatalos információra reagáljon: azt a pletykát is megosztotta már Instagram-sztoriban, hogy Ezra Bridgert Mena Massoud, Thrawnt pedig Lars Mikkelsen alakítja majd a szériában.

Rosario Dawson és Hayden Christensen számára nem ez lesz az első közös szereplésük, korábban már játszottak együtt a 2003-ban megjelent A hazugsággyáros című filmben. Rosario és Hayden ráadásul régóta jó barátok is.

Nézzük, mit is tudunk biztosan az Ahsoka sorozatról!

Nem sokat, lényegében csupán annyit, hogy a főhőst Rosario Dawson játsza, a producerek Jon Favreau és Dave Filoni lesznek. Továbbá, hogy Filoni írja a sorozat forgatókönyvét.  Az is hivatalos, hogy ez egy limited széria lesz, ami annyit jelent, hogy előre meghatározott epizódszámokkal operál.  Az már csak feltételezés, hogy a körülbelül öt évvel A jedi visszatér után játszódó sorozat a Lázadók folytasása lenne, de Ahsoka A mandalore-iban történő felbukkanása alapján erősen valószínűsíthető, hogy a togruta nemjedi Thrawn főadmirálist és rajta keresztül Ezra Bridgert keresi majd a történet folyamán. Ezt erősítenék azok az említett castingpletykák, amik e két karakter megformálóját is tudni vélik.

Anakin felbukkanása kapcsán ugyancsak érdemes felhívni a figyelmet a széria hivatalos logójára, mely erősen utal a Lázadókban látott Világok közötti világra. Elképzelhető, hogy Ahsoka mesterét ezen az átjáróvilágon keresztül pillanthatjuk majd meg.

Az Ahsoka sorozat hivatalos logója (Twitter)

Anakin felbukkanása az Ahsoka szériában tehát egyre valószínűbb, ám mindaddig csupán pletykaként kezelendő, amíg hivatalos bejelentés nem érkezik!

Exit mobile version