Pisilő rohamosztagossal „támad” a legújabb remek rajongói film

Részlet a TK630 – A Star Wars Fan Film c. alkotásból (Vimeo)

Egy felderítő egy jedi után kutat egy távoli bolygón. Ebből csak jó sülhetett ki.

Remek Csillagok háborúja témájú rajongói rövidfilm bukkant fel ismét a neten. A TK630 – A Star Wars Fan Film egy TK630 nevű felderítő rohamosztagos kalandjait mutatja be egy ismeretlen bolygón, ahogy lázadók és egy jedi után kajtat.

A kilenc perces alkotás remek hangulatépítő elemekkel kezd: rohamosztagosunkat hátulról mutatják, amint pisil és látjuk, amikor egy ijesztő hang után kirohan egy barlangból. Aztán a Számkivetettre hajazó beszélgetést folytat főhősünk a sisakjával, mielőtt beindulna az akció.

Brendan H. Banks rendezése a rajongói filmekhez képest remek színvonalat hoz, jók a színészek, az operatőri munka és a sztori is, még az effektek is egészen pofásak. Le a kalappal!

TK630 – A Star Wars Fan Film

Marooned on a forest planet, an Imperial scout trooper hunts a lone Jedi, when he discovers an unexpected ally. — Directed by: Brendan H. Banks Written by: Charlie McWade Edited by: Vincent Welch Produced by: Sean Dermond Executive Producers: Brendan H.

Ehhez hasonló szintet kellene megüssön Varga Dezsőék készülő rajongói filmje, a Vader, amelynek noszvaji forgatása is lezajlott szeptember elsején. A film ötletgazdájával és rendezőjével itt beszélgettünk korábban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink