November 12-én érkezik A mandalore-i – SWCC#1

A mandalore-i logója a Disney+ appban (The Hollywood Reporter)

A Disney+-ról, valamint a Cassian Andor-sorozatról is kiderültek új információk a Star Wars Celebration első napjához kapcsolódóan. Hírösszefoglaló!

Így követjük a Celebrationt a Ziro.hu-n
Lesz percről percre a Facebookon, lesznek rövidhírek, valamint napi összefoglalók is. Tartsatok velünk! RÉSZLETEK ITT.

Alan Tudyk visszatér, a Cassian Andor-sorozat 2021-ben érkezik

Csütörtökön tájékoztatták a Disney befektetőit Kathleen Kennedyék a futó/érkező projektekről. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Lucasfilm vezetője itt jelentette be, hogy Alan Tudyk, azaz K–2SO megformálója visszatér a Cassian Andor-sorozatba Diego Luna (Cassian Andor) mellé.

A Disney+ streamingszolgáltatásra fókuszáló befektetői rendezvényen az is kiderült, hogy a sorozat lelke és showrunnere Stephen Schiff lesz, akinek nevéhez a The Americans (Foglalkozásuk: amerikai) c. hidegháborús kémdráma-sorozat kötődik.

„Borzongató kémtörténet lesz, amely a Star Wars világában játszódik majd”

– fogalmazott a sorozattal kapcsolatban Kathleen Kennedy. A StarWars.com beszámolója szerint Kennedy azt is elárulta, a munkálatok idén indulnak, végül 2021-ben láthatjuk majd a Cassian Andor-sorozatot a Disney+-on.

November 12.: A mandalore-i

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger bemutatta a Disney+ tervezett applikációját, így leplezte le A mandalore-i logóját.

Security Check Required

No Description

Mint kiderült, a szolgáltatás végül november 12-én indul el az Egyesült Államokban, és már az első naptól kezdve elérhető lesz rajta az első élőszereplős Star Wars-sorozat. Arról egyelőre nincs hír, hogy az egész nyolcrészes évadot felteszik-e egyben, arról azonban igen, hogy már az utolsó simításokat végzik a sorozaton.

Jon Favreau, a sorozat showrunnere bemutatott egy rövid werkvideót is, amelyben feltehetően a címszereplőt (Pedro Pascal alakítja, aki maga is izgatottá vált a logót láttán) nézhetjük meg egy középkori lovagi páncélhoz hasonlatos ruhában egy havas bolygón. Ezt követően új helyszínek, új hajók és új fajok is felbukkannak a filmben, de Favreau elmondta, úgy alkottak, hogy minden ismerősnek hasson. Információink szerint szűk egy hete, a Bolognai Könyvvásár Disney-partnerei is egy ilyen videót tekinthettek meg, így erős a gyanúnk, hogy a magyar idő szerint vasárnap este hat és hét közötti A mandalore-i panel végén is ezt fogják megmutatni a rajongóknak.

Úgy tűnik,  igaznak bizonyult a pletyka, hogy berendelték a sorozat második évadát.  Doug Chiang, a Lucasfilm látványtervezője erősítette meg a Fantha Tracksnek, hogy A mandalore-i következő évadán dolgozik.

Havi hét dollárért komplett univerzumok

Kathleen Kennedy azt is bejelentette az eseményen, hogy a Disney+-ra terveznek egy dokumentumfilmsorozatot, amely a Csillagok háborúja franchise készítésében részt vett emberekről szól majd. Kiderült az is, hogy a Netflix versenytársának szánt Disney+-on az induláskor elérhető lesz a Star Wars első és második trilógiája, a Pixar 18 filmje, több mint 250 órányi National Geographic-tartalom, 13 Disney-klasszikus, A Simpson-család 30 évada, valamint sok Marvel-film. A 2019-ben bemutatandó Disney-alkotások már mind csak itt lesznek elérhetőek a streamingszolgáltatások közül.

Havonta 6,99 dollárba (kétezer forintba) kerül majd, egy évre pedig 69 dollárba (húszezer forintba). Bob Iger azzal indokolta, hogy árban jelentősen a Netflix alá mennek, hogy a lehető legtöbb embert szeretnék elérni már a kezdetektől. Úgy kalkulálnak, hogy 2024-re 60–90 millió felhasználóval kell rendelkezniük (ezek egyharmadát Amerikán kívülről várják), onnantól lehet majd nyereséges a Disney+.

Korábban felmerült, hogy a világ más tájaira később érkezhet majd a szolgáltatás. Bob Iger bemutatta a terjeszkedési tervezetet, amely alapján Kelet-Európában legkorábban a 2021-es pénzügyi év első negyedévétől (azaz 2020 végétől) lesz elérhető a szolgáltatás, de a tervezet az egész pénzügyi évre jelzi a megjelenést, szóval az is előfordulhat, hogy csak 2021 végén nézhetünk filmeket és sorozatokat a Disney+-szal.

Hangulatos videó az első napról

Star Wars Celebration 2019 DAY 1 in 4K

Day 1 of Star Wars Celebration Chicago 2019 in 4K. Special thanks to EA for flying me out to Chicago for Celebration!

Simon Zoltánék a Celebrationön

Simon Zoltán lett az első magyar, aki elkészíthette a Star Wars Celebration exkluzív posztereinek egyikét. Később interjúnkban mesélt arról, mi vár rá az eseményen, most pedig már küldött is fotókat az Oviban Kenobi blognak arról, mit látnak kint a segítőjével.

Security Check Required

No Description

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink