Nem csak a magyarok készítenek Vader rajongói filmet

A kétes hírű Star Wars Theory csapata is arról a személyről készít rajongói alkotást, akiről egyenesen hat filmet láthatott már a nagyérdemű.

December 20-án mutatja be a  Star Wars Theory alkotóközössége a Vaderről szóló rajongói filmsorozatának első epizódját. A mű A múlt szilánkjai alcímet viseli. Az alkotáshoz eddig három ízelítő videót tettek közzé, ezek alapján nem túl ütős CGI-re, de annál jobban hangra számíthatnak majd a nézők.

A Star Wars Theory YouTube-csatornáján december 20-tól lehet majd megnézni a sorozat első részét, reklámoktól mentesen. A filmet Danny Ramirez rendezte és Nikolaj Welp-Olsen írta, Vadert Dupree Jones, Palpatine-t pedig Steven T. Bartlett alakítja, de a hangjukat más adja majd.

Az IMDb-n a történetről annyit írnak, hogy Vader Padmé elvesztésébel küzd, miközben szolgálnia kell új mesterét, aki korábban Anakin szerelmének megmentését ígérte.

Magyar rajongói film is készül Vaderről, a munkálatok felénél tartanak, ennek örömére egy werkfilmet is közzétettel. Erről és a projektről itt írtunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink