Mi mikor lesz a 2019-es Star Wars Celebrationön?

Kiszámoltuk, hogy magyar idő szerint mikor lesznek a fontosabb panelbeszélgetések a 2019-es, chicagói Star Wars Celebrationön.

A legfontosabb panel minden bizonnyal a IX. epizódé lesz, amelyen remélhetőleg a Skywalker-saga zárórészének címét és első ízelítő előzetesét (teaser) is megismerhetjük majd.

HIVATALOS: befejeződött a IX. rész forgatása
Több stábtag után maga a rendező, J. J. Abrams erősítette meg, hogy véget ért a forgatás. RÉSZLETEK ITT.

Sokat várunk azonban a többi panelbeszégetéstől is, amelyeket igyekszünk tudásunkhoz és lehetőségeinkhez mérten követni majd, hogy ti is értesülhessetek a legfontosabb elhangzottakról. A StarWars.com közlése szerint élőben közvetítik a Celebrationt a YouTube-on.

Lássuk a programot!

Magyar művész is lesz a Star Wars Celebrationön
Simon Zoltánt – akinek egy korábbi Star Wars-poszteréből Guinness-rekord lett – első magyarként beválogatta a Lucasfilm a világ azon 28 művésze közé, akik elkészíthették az áprilisban Chicagóban megrendezendő nagyszabású Star Wars-esemény, a Celebration exkluzív posztereit. Első híradásunk itt olvasható, később interjúztunk is Zoltánnal, aki arról mesélt, hogyan lett Star Wars-rajongó, mikor kezdett képek szerkesztésével foglalkozni, illetve mi vár rá a chicagói rendezvényen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink