Magyar Star Wars-rajongói filmre gyűjtenek

Kémeri Csaba matte festménye a Star Wars: Ghost Protocol c. magyar rajongói filmhez

A Star Wars: Ghost Protocol harminc évvel az eredeti trilógia történései után játszódik.

Az IndieGoGón gyűjtenek pénzt magyarok a tervezett Star Wars rajongói filmjükre. Csanádi Zoltánék Star Wars: Ghost Protocol címmel szeretnék elkészíteni saját alkotásukat, amelynél nemcsak a technikai oldalon tették magasra a mércét, hanem a történet tekintetében is szeretnének maradandót alkotni. Azaz  nem szimpla erdei kergetőzést szeretnének képernyőre vinni. 

A film egy tervezett trilógia első epizódja lenne,  a sztori Az ébredő Erő előtt fél évvel venné fel a fonalat  és az Első Rend is felbukkanna benne. A korábbi rajongói filmekre annyiban fog hasonlítani a Ghost Protocol, hogy felbukkannak majd benne X-szárnyúak, csillagrombolók, huttok, valamint a galaxis minden szegletéből származó gonosztevők.

Ennél többet azonban csupán egy Facebook-kommentben árultak el a készítők: „A történet gyökerei visszanyúlnak az Expanded universe Endor utáni részéhez… de maga a fő történetvonal az EpVII-EpVIII idején játszódik. Kicsit hibrid, de igy mindkét világ legjobb részeit használhattuk”.

Star Wars Ghost Protocol IndieGogo Campaign! JOIN to the Ghosts!

Follow us on INDIEGOGO, FACEBOOK and INSTAGRAM as #starwarsghostprotocol to witness the birth of the new generation of Star Wars fan films!

A Ghost Procol technikai hátterét élvonalbeli szoftverek és jó tömörítést használó kamerák segítségével teremtenék meg a készítők. A stáb tervei valóban nagyratörőek, ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy  saját filmzenét is írnának az alkotáshoz. 

Aki az IndieGoGón támogatja a projektet, adományával jótékonykodik is, ugyanis a befolyó összeg 10 százalékát a Rex Állatsziget kapja majd. A projekt Facebook-oldalát itt találjátok.

Így áll a Vader: Egy rajongói film
A munkálatok felénél tartanak Varga Dezsőék, egy 12 perces videót tettek közzé a film készítéséről. RÉSZLETEK ITT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink