Küldj képeslapot Patriknak és mutasd meg a világos oldal erejét!

Jótékonysági felhívás: egy beteg srácnak március 18-án lesz a születésnapja, testvére arra kéri a rajongói közösséget, minél többen küldjenek neki starwarsos üdvözlőlapot. Szállj be te is!

Huszadik születésnapját ünnepli Molnár Patrik március 18-án, ám három éve súlyos betegség támadta meg, ennek következtében 16-17 éves szinten rekedt. Otthon, négy fal között él több mint 1600 napja édesanyjával és nővérével, Patríciával, aki a Csillagok Háborúja Rajongói Közösség Facebook-csoportban tett közzé felhívást. Patrícia az elmúlt években magányossá vált srác születésnapját szeretné szebbé tenni azzal, hogy megkérte a Star Wars magyarországi rajongóit, küldjenek egy üdvözlőlapot beteg testvérének.

„Arra kérlek Benneteket, hogy akinek van rá lehetősége és megengedi az anyagi helyzete, küldjön egy képeslapot a testvéremnek. Kiskora óta imádja a Star Warst (már kétéves korában megnézettem vele az egyes részeket és még Darth Vadertől és Maultól sem félt 🙂 ), főleg az első hat részt, az új részeket nem annyira, mert azok a betegsége alatt jöttek ki és nem tudta ezeket már annyira örömmel fogadni. (Emellett szereti a Gyűrűk Urát, a Harry Pottert, a Spiderman és a Batman filmeket, Amerikát, nagy álma, hogy egyszer eljusson oda…)”

Mit kell tenned, ha segíteni akarsz?

  • Ha tudsz, küldj egy képeslapot az alábbi címre:

Molnár Patrik, 2943 Bábolna, Kisfaludy ltp. A/1

  • Ha jól rajzolsz és megteheted,  küldj saját rajzot  is a lap mellé („Leia, Padmé, Anakin és Obi-wan a kedvenc karakterei”)!
  • Ha anyagi lehetőségeid megengedik, akár csomagot is küldhetsz, ajándéktárgyakkal!

Tegyük együtt emlékezetessé Patrik születésnapját, mutassuk meg a világos oldal erejét!

Nyitókép: BB–8 (GoodKingSword / Pixabay)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink