Kerekasztal-beszélgetésen tárgyaljuk ki a Celebration híreit

A rendezvény Facebook-eseményének borítóképe (Molnár Attila / SWMini.hu)

A Ziro.hu elfogadta a SWMini.hu megtisztelő felkérését, így főszerkesztőnk és helyettese, Földi Bence és Kádas István is ott lesz április 28-án a fővárosi Nyugati térhez közeli BarCraft e-sport bárban rendezendő kerekasztal-beszélgetésen.

Az április 28-án, 15 órakor kezdődő beszélgetésen – amelyen a Geekhub és a The Force Alliance – Magyar Galaktikus Fan Klub is képviselteti magát – az április 11–15. közötti chicagói Star Wars Celebration legfontosabb bejelentéseiről beszélgetünk majd. Illetve arról is, hogy ezeknek milyen hatásai lehetnek majd a messzi-messzi galaxis jövőjére nézve. A kerekasztal-beszélgetés Facebook-eseményét itt találjátok:

Star Wars Celebration Kerekasztal 2019

No Description

Az biztos, hogy lesz téma dögivel, hiszen 7–9 igen fontos panelbeszélgetés lesz a Celebrationön, amelyre idén először magyar művész, Simon Zoltán is meghívást kapott – interjúztunk is vele. A Star Wars Celebration legfontosabb paneljeinek időpontját magyar idő szerint itt gyűjtöttük össze – élő közvetítés pedig a YouTube-on lesz.

Szóval lesz miről beszélgetnünk, várunk benneteket szeretettel!

(Aki nem tud eljönni, az se bánkódjon, a SWMini.hu tervei szerint készül videófelvétel, amelyet megvágott formában tárunk majd a közönség elé.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink