Ismét felbukkan a Star Wars zöld nyula – SWCC#5

Megtudtuk, hol lesz a következő Celebration, milyen titokzatos projekttel készülnek Star Wars írók, illetve azt is, ki George Lucas kedvenc karaktere a Star Wars-ban. A Star Wars Celebration Chicago utolsó napjának hírösszefoglalója.

2020: Anaheim!

A Celebration záróünnepségén jelentették be, hogy az idén húsz éves rendezvénysorozat visszatér Anaheim városába, ahol a Lucasfilm 2015-ben promótálta az új trilógia első részét, Az ébredő Erőt. A helyszínválasztás azért is érdekes, mert idén augusztus végén ugyanebben a városban lesz a Disney kétévente megrendezett expója, a D23. Mivel 2020-ban nem érkezik új film, valószínűleg a Galaxy’s Edge-et és a Disney+-os tartalmakat fogják majd ott reklámozni leginkább – annál is inkább, mert itt van az egyik Galaxy’s Edge élménypark, a helyi Disneylandben. Emellett jövőre lesz A Birodalom visszavág bemutatójának negyevenedik, A Sithek bosszúja bemutatójának pedig a tizenötödik évfordulója, így nyilván ilyen panelekkel is számolhatunk majd.

Ilyen volt a Celebration

The Best of Star Wars Celebration Chicago 2019

The Force was strong at Star Wars Celebration Chicago, April 11-15, 2019. Take a look back at the biggest Celebration in history and the moments that made it memorable.

George Lucas kedvence

A Star Wars Celebration Chicagón Baljós árnyak panelbeszélgetésén trükkmesterek és színészek vettek részt, köztük Ian McDiarmid is, aki a Skywalker felemelkedése ízelítő előzetesére is tett utalásokat. A panel végén videóüzenetet intézett a rajongókhoz a Star Wars univerzum kitalálója, amelyben egyebek között arról is beszélt, ki a kedvenc Star Wars karaktere – mindezekről összefoglalónkban írtunk, itt.

Ellenállás: semmi izgalom, elkapcsolás

Ziro.hu

Frissítés:a résztvevőknek levetítettek egy epizódot, de se trailer nem érkezett, se premier dátumot nem mondtak. A lenti poszter viszont felkerült a Twitterre, valószínűleg a résztvevők kapták. A…

Jaxxon nyúl a pácban

Az IDW is megtartotta saját paneljét a Celebration zárónapján, melyen nagy visszatéréseket harangoztak be. Folytatódik ugyanis Cavan Scott bizarr képtegénysorozata, a Tales from Vader’s Castle, valamint Jaxxon is újra feltűnik a színen. A Legendák közé tartozó Marvel Star Wars képregény „zöld nyula” már korábban is felbukkant a Star Wars Adventures lapjain, sőt még a Forces of Destinyben is kameózott.

Jaxxon on the cover of Star Wars Adventures Annual

Jaxxon a Star Wars Adventures Annual címlapján (StarWars.com)

Cavan Scott, valamint négy másik író emellett egy titokzatos projektbe is belevágott…

A Ragyogó Projekt

A Lucasfilm Publishing írói kerekasztalán bejelentették, az Erő szimbólumát a logójában tudó együttműködés indult Project Luminous (Ragyogó Projekt) néven. Ebben öt Star Wars képregény- és regényíró kapott szerepet: Claudia Gray – portrénk róla itt –, Justina Ireland, Daniel José Older, Cavan Scott és Charles Soule.

Ziro.hu

Valami készül. Öt író (Claudia Gray, Charles Soule, Daniel José Older, Cavan Scott, Justina Ireland) közös munkája és egy nagy, titkos új projekt. A logo alapján az Erő-vel kapcsolatos…

Ennél több nem derült ki a projektről, még az sem, hogy milyen formátumban érkeznek majd a végtermékei. A StarWarsNewsNet.com úgy tippel, hogy a Bizonyos szemszögből novelláskötethez hasonló könyv érkezhet tőlük. De az is lehet, hogy egynél több könyvről lesz majd szó, ha már a Del Rey úgy harangozta be az egészet, hogy valami „nagyon nagy” következik. Annyi bizonyos, hogy a szerzők a Skywalker Ranchen megtekintették az Egy új reményt és A Birodalom visszavágot és jól szórakoztak. A projekt első eredményei 2020-ra várhatóak.

Művészeti album a Jedi: Fallen Orderhez

The Art of Jedi: Fallen Order címmel művészeti album készül a november 15-én megjelenő játék készítéséről. A Dark Horse Books adja majd ki, együttműködésben a Lucasfilmmel, az EA-vel és a Respawnnal. November 19-én jelenik meg az Egyesült Államokban, és részletes látványterveket mutat majd az egyes karakterekről, például a főszereplőről, Cal Kestisről.

November 15-én jön a Jedi: Fallen Order, trailert is kaptunk
Xboxra, PC-re és PlayStation 4-re is november 15-én érkezik a Star Wars: Jedi: Fallen Order c. játék, amelynek trailerét a chicagói Star Wars Celebration harmadik napján mutatták be. RÉSZLETEK ITT.

Ennyi volt a Celebration

Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk tartottatok, reméljük, tudtunk segíteni abban, hogy mindenr fontos eseményről értesüljetek és jól szórakozzatok. Találkozunk április 28-án, 15 órakor a fővárosi Nyugati térhez közeli BarCraft e-sport bárban, ahol többemgaunkkal vesézzük majd ki a Celebrationön elhangzottakat. További infót itt találtok minderről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink