Ilyen volt a Celebration kibeszélő

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy részt vehettünk a Force Alliance – Magyar Galaktikus Fan Klub és a SWMini.hu szervezésében megvalósult Star Wars Celebration kibeszélőn. Az eseményről videó készült, amelyet hat részletben most közzé is teszünk.

Az eseményen szót ejtettünk a Celebrationről általában, a „toxikus” rajongókról, A mandalore-iról, a Galaxy’s Edgeről, a Vader Immortalról, a Jedi: Fallen Orderről, A klónok háborújáról, valamint a IX. epizódról, a Skywalker koráról.

Az esemény résztvevői: Béres Sándor (501-es Légió), Fábián Péter (Force Alliance – Magyar Galaktikus Fan Klub), Fehér „Tigi” László (Star Wars Matters), Gaál Alexander (Puliwood), Molnár Attila (SWMini.hu) és Simon Zoltán (Art by SimonZ), akivel korábban mi is interjút készítettünk a celebrationös élményeiről. A rendezvény végén tartott kvízjátékon az általa készített hivatalos posztert nyerhette meg egy szerencsés vendég.

A Ziro.hu-t Földi Bence főszerkesztő és Kádas István főszerkesztő-helyettes képviselte a rendezvényen, amelyről a Star Wars Matters videót is készített. A beszélgetés hat részletben került fel a YouTube-ra, itt playlistként is meg lehet nézni, alább pedig egyenként bepakoltuk a videókat egymás után.

Köszönjük a meghívást!

Nyitókép: Star Wars Celebration kibeszélő, 2019. április 28., BarCraft Nyugati, Budapest (Simon Nikolett / Ziro.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink