Így követjük a Celebrationt a Ziro.hu-n

Az első, fontosabb panelbeszélgetéseket tartogató napra összeállítottuk, hogyan követjük majd a Star Wars Celebrationt a Ziro.hu-n.

A menetrend a következő lesz:

  • 1-1 fontosabb panelbeszélgetésről (pl. Ep. IX, Jedi Fallen Order, A mandalore-i)  a Facebookon fogunk percről percre közvetíteni.  Erről előzetesen értesítjük a Facebook-oldalunk lájkolóit – ha még nem tetted meg, ezért is érdemes nyomni egy lájkot –, majd egy thread-indító posztot követően kommentekben követjük majd az eseményeket.

Összeállítás: Földi Bence / Ziro.hu

  • 1-1 fontosabb hírt  külön is megírunk a paneleket követően a Ziro.hu-n,  főként a fontosabb panelek eseményeiből.
  •  Minden reggel hírösszefoglalóval jelentkezünk az előző nap eseményeiből,  hogy azok se maradjanak le semmiről, akik adott esetben nem tudják követni a Facebookon az eseményeket, vagy csak egyben szeretnék megkapni a hírdózisukat.

Ziro.hu

Ziro.hu. 1K likes. Hír- és véleményportál a minőséget kedvelő Star Wars-rajongóknak.

Igyekszünk súlyozni az információk és események között, hogy ne érezzétek azt, hogy hatalmas mennyiségű új információ borul rátok. Reméljük, hogy örömötöket lelitek majd abban, ahogy kezeljük a Celebrationt, mi igyekszünk a legjobb tudásunk szerint bemutatni, mi történt az év legfontosabb Star Wars-dzsemboriján.

A Ziro.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink