Így juthatunk hozzá Fazekas Attila újra kiadott Star Wars-képregényeihez

(Magyar Star Wars Klub)

Nincsen előjegyzés a szeptember 22-én megjelenő gyűjteményes kötetre, de dolgoznak a postai rendelés lehetőségén.

Mi is hírt adtunk arról, hogy a szeptember 22-i, budapesti Pólus Moziban rendezett A Birodalom visszavág retro partyn megjelenik Fazekas Attila Csillagok háborúja-képregényeinek gyűjteményes kötete. Az előzetes tervekkel ellentétben – a nagy érdeklődés miatt – csak  keménytáblás verzióban jelenik meg a könyv, A4-es méretben, 216 oldalon.  Az ára 7000 Ft lesz, de  a rendezvény napján kedvezményesen, 6500 ft-ért lehet majd megvásárolni. 

Fazekas kedvelőinek három szempontból is erősen ajánlott megjelenni A Birodalom visszavág Retro Partyn.

  1. A Magyar Star Wars Klub rendezvényén  végig jelen lesz a szerző , aki dedikálja a könyvét és fotózkodni is lehet majd vele.
  2. A képregénygyűjteményre – amely hivatalosan a Magyar Star Wars Klub kiadványa –  nincsen előjegyzés , elvileg csak a klub rendezvényein lehet megvásárolni, de dolgoznak a postai rendelés lehetőségén (leghamarabb a rendezvényt követően lehet szó erről). Emellett az október 14-i budapesti Képregénybörzén is meg lehet majd venni a kötetből, a kedvezményes, 6500 ft-os áron.
  3. A kötet melllé  háromféle A3-as plakát is készül , ezeken a képregények borítói szerepelnek majd.

A képregénygyűjteménnyel kapcsolatos eddigi tudnivalókat itt írtuk meg. Ebben a Facebook-csoportban tájékoztatják az olvasókat az új információkról, érdemes csatlakozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink