Így juthatsz hozzá Simon Zoltán celebrationös plakátjához

Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy magyar művész alkotását is beválogatta a Lucasfilm az idei Star Wars Celebration hivatalos plakátjai közé. Simon Zoltán alkotását azonban csak a helyszínen lehet megvásárolni, ám miután sok magyar rajongó jelezte, hogy szeretne ő is egyet a poszterből, a művész kitalálta, miként oldható ez meg.

Simon Zoltán a Facebookon tette közzé a tudnivalókat. Mint írja, aki szeretne a poszterből, őt keresse meg, és a tőle kapott adatok alapján vásárolhatja meg a posztert az előrendelési oldalon, Zoltán pedig elhozza neki Budapestre. Fejenként egyetlen posztert, összesen maximum 30-at tud vállalni.

„Abban állapodtunk meg az amerikai forgalmazóval, hogy megoldhatom egy limitált keret, előreláthatólag max. 30 példány Budapestre szállítását a rendezvény után. Mindenki csak egy képet vásárolhat, a hivatalos előrendelési oldalon meghirdetett áron, 49 dollárért (ez most 13 700 Ft körül van). A 40,6*55 cm-es méretű posztert tehát a forgalmazótól kell megvenni, nem tőlem” – írja Simon Zoltán.

Simon Zoltán szóhoz sem jutott, amikor a Lucasfilm Chicagóba hívta
Mi írtuk meg elsőként, hogy Simon Zoltán poszterét is beválogatta a Lucasfilm az idei Star Wars Celebration hivatalos plakátjai közé. A magyar művész először a Ziro.hu-nak mesélt arról, hogyan lett Star Wars-rajongó, mikor kezdett képek szerkesztésével foglalkozni, illetve mi vár rá a chicagói rendezvényen. Interjú!

Mit kell tenned?

Ha eldöntötted, hogy szeretnél vásárolni, írj Simon Zoltánnak egy üzenetet Messengeren (ne kommentben), amiben megadod a teljes nevedet. Válaszban az alkotó elküldi a vásárláshoz szükséges infókat.

A 250 darabos sorozatból előrendelés keretében 200 kép került forgalomba, de a forgalmazó nem tartja fenn külön a magyar rajongóknak a posztereket. Az elővétel március 15-én este 9 órakor véget ér (ha elfogy a 200, akkor hamarabb).  Szóval ha kell neked a poszter, írj üzenetet minél előbb.  Simon Zoltán hozzátette, a képet csak Budapesten, személyesen lehet majd átvenni – de azért ez már egy fokkal jobb, mintha Chicagóba kéne elmenni érte, nem igaz?

A további részleteket privát Messenger-üzenetben közli a potenciális vásárlókkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink