Beteg humorral ünnepelték a Star Wars Show 100. részét

Sok illusztris vendég és különleges kiadás – a 2016 májusától látható műsor már száz epizódnál jár.

A Star Wars Show elérkezett a századik részéhez, amit egy különleges különkiadással ünnepeltek meg. A Star Wars Show a StarWars.com online sorozata, amely betekintést enged a színfalak mögé és hetente tájékoztat a Star Wars körüli legfrissebb hírekről és eseményekről, hivatalos forrásból. A sorozatot az Emmy-díjra is jelölték.

A műsor még 2016 májusában indult Andi Gutierrez és Peter Townley műsorvezetésével. Peter Townley-t később Anthony Carboni váltotta, azóta pedig ebben a felállásban vezetik a műsört. Andi Gutierrez ismerős lehet a Star Wars: Lázadók rajongóinak, hiszen műsorvezetője volt a Rebels Recon című online műsornak is, amivel minden Star Wars Lázadók rész után betekinthettünk az adott epizód kulisszái mögé. Andiről egyébként karaktert is mintáztak, Gooti Terez-t aki a Lázadók harmadik évadának hatodik részében tűnt fel az Iron Squadron egyik tagjaként.

Az elmúlt hónapokban olyan vendégeik voltak mint Kathleen Kennedy, a Lucasfilm jelenlegi elnöke, Kevin Feige, a Marvel filmes univerzum (MCU) atyaúristene, vagy Ron Howard, akivel az Arrested Development amerikai vígjátéksorozat intróját is felvették Star Wars-stílusban.

A századik epizód sem lett akármilyen hiszen feltűnik benne a „Lucasfilm Yodája” – róla bővebben itt írtunk:

Ők őrködnek a Star Wars múltján, jelenén és jövőjén

Pablo Hidalgón kívül Sam Witwer, Janina Gavankar (ő a Battlefront II főszereplőjeként lehet ismerős sokaknak), Bobby Moynihan (Saturday Night Live, Star Wars Resistance) és még sokan mások is szerepelnek az epizódban. Na de ne szaporítsuk a szót, jöjjön a századik rész a beteg humorával!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink