Beteg humorral ünnepelték a Star Wars Show 100. részét

Sok illusztris vendég és különleges kiadás – a 2016 májusától látható műsor már száz epizódnál jár.

A Star Wars Show elérkezett a századik részéhez, amit egy különleges különkiadással ünnepeltek meg. A Star Wars Show a StarWars.com online sorozata, amely betekintést enged a színfalak mögé és hetente tájékoztat a Star Wars körüli legfrissebb hírekről és eseményekről, hivatalos forrásból. A sorozatot az Emmy-díjra is jelölték.

A műsor még 2016 májusában indult Andi Gutierrez és Peter Townley műsorvezetésével. Peter Townley-t később Anthony Carboni váltotta, azóta pedig ebben a felállásban vezetik a műsört. Andi Gutierrez ismerős lehet a Star Wars: Lázadók rajongóinak, hiszen műsorvezetője volt a Rebels Recon című online műsornak is, amivel minden Star Wars Lázadók rész után betekinthettünk az adott epizód kulisszái mögé. Andiről egyébként karaktert is mintáztak, Gooti Terez-t aki a Lázadók harmadik évadának hatodik részében tűnt fel az Iron Squadron egyik tagjaként.

Az elmúlt hónapokban olyan vendégeik voltak mint Kathleen Kennedy, a Lucasfilm jelenlegi elnöke, Kevin Feige, a Marvel filmes univerzum (MCU) atyaúristene, vagy Ron Howard, akivel az Arrested Development amerikai vígjátéksorozat intróját is felvették Star Wars-stílusban.

Arrested Development: Star Wars with Ron Howard! | The Star Wars Show

Solo: A Star Wars Story director Ron Howard narrates the story of Star Wars: A New Hope, Arrested Development style, in this sketch from The Star Wars Show.

A századik epizód sem lett akármilyen hiszen feltűnik benne a „Lucasfilm Yodája” – róla bővebben itt írtunk:

Ők őrködnek a Star Wars múltján, jelenén és jövőjén

Pablo Hidalgón kívül Sam Witwer, Janina Gavankar (ő a Battlefront II főszereplőjeként lehet ismerős sokaknak), Bobby Moynihan (Saturday Night Live, Star Wars Resistance) és még sokan mások is szerepelnek az epizódban. Na de ne szaporítsuk a szót, jöjjön a századik rész a beteg humorával!

The Star Wars Show 100th Episode Spectacular!

Join Andi and Anthony as they celebrate 100 episodes of The Star Wars Show with celebrity guests, fun surprises, and much, much more!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink