Befutott az októberben induló Ellenállás első előzetese

Az ízelítő videóban Poe Dameron és BB–8 is feltűnik. Az animációs sorozat magyar idő szerint október 8-a hajnalban debütál a Disney Channelen.

A Lucasfilm közétette a StarWars.com-on és más hivatalos csatornáin Dave Filoni harmadik animációs sorozata, az Ellenállás első ízelítő előzetesét. A videóban feltűnik Poe Dameron – akinek Oscar Isaac adja a hangját – és BB–8 mellett az ifjú pilóta, Kazuda Xiono is, valamint a Külső Gyűrű egyik óceánbolygója fölött lebegő töltőállomás, a Colossus is.

First Look Trailer – Star Wars Resistance | Disney

Take to the skies with Star Wars Resistance. Premieres Sunday, October 7 at 10pm ET/PT on Disney Channel. SUBSCRIBE to get notified when new Disney videos ar…

A sorozat egyórás epizóddal indul október 7-én este (magyar idő szerint 8-a hajnalban) az amerikai Disney Channelen (azaz igaznak bizonyult a Making Star Wars erre vonatkozó értesülése). A StarWars.com szerint az epizód Az újonc címmel fut majd, ebben Poe és BB–8 a Colossusra küldi Kazt, ahol az Első Rend után kell kémkednie. Eközben megismerkedik Poe egyik régi barátjával, Yeagerrel, a veterán pilótával és annak csapatával.

A sztori Az ébredő Erő előtt játszódik, feltűnik majd benne Phasma százados is, akit ezúttal is Gwendoline Christie alakít majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink