A Zsivány Egyes hangulatát idézi a legújabb remek rajongói Star Wars-film

ODYSSEY: A Star Wars Story (2018 Fan Film)

It’s finally here! Odyssey has been a project in the works for over two years! Subscribe to check out how we made it! www.Odyssey-film.com Check out our social media! Facebook: https://www.facebook.com/odyssey.starwars/ Instagram: https://www.instagram.com/odyssey_film/ This project was made possible by over 120 Cast and Crew Members and 118 Kickstarter Backers.

Az Odyssey bemutatja, hogyan hathat egy remek motivációs beszéd a katonákra háború esetén.

– Nem egy stukkertől leszel katona, hanem attól, hogy mit teszel azzal – ez a mondat is elhangzik a legújabb profi Star Wars rajongói filmben, az Odyssey: A Star Wars Storyban (Odüsszeia: Egy Star Wars-történet). A Mark Alex Vogt által írt és rendezett alkotás a Zsivány Egyeshez hasonló hangulatot teremt meg.

A sztori szerint a Birodalommal szembeszálló maroknyi koszos (szó szerint) lázadó egyikét elkapják. A férfi kivégzésére készülő rohamosztagosokra azonban rálő az egyik lázadó, innentől pedig magával sodor minket az akció. A történet egyébként azt is bemutatja, hogyan hat egy jó motivációs beszéd a katonákra háború esetén.

A film – amely a szokásokhoz híven ismét nagyrészt egy erdőben (és egy tengerparton) játszódik – remekül képes fokozni a hangulatot, jók a jelmezek és a díszletek is, egyedül a számítógépes grafikák hagynak némi kívánnivalót maguk után, de ez annyira nem is meglepő.

A készítők a Kickstarteren szereztek pénzt a rajongói filmhez, amelyet október 19-én moziban mutattak be, azóta pedig közel 150 ezren nézték meg a YouTube-on. A stáb komolyan vette a feladatot, a munkálatokról is forgattak, minden héten újabb videót tesznek közzé arról, hogyan készült az Odyssey. Ebben bemutatják, hogyan választották ki a helyszíneket, ebből pedig a dizájnról tudhatunk meg többet.

A filmnek hivatalos honlapja is van, itt elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink