A Solo forgatókönyvírója se tudja, melyik Tubes volt a filmben

Martijn Willemse rajongói grafikája Edrióról (ArtStation.com)

Jon Kasdan csak viccelődött a Twitteren, miután megkérdeztük tőle, Edrio vagy Bethnick szerepel-e felhőlovasként a Solo: Egy Star Wars-történetben.

Máig nem tiszta pontosan, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet egyik, maszkos–lélegeztetőberendezéses felhőlovasa pontosan kicsoda. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetből ismerős karaktert a legutóbbi filmhez készült Képes útmutató csak Tubesnak nevezi. Ez azonban nem visz közelebb a megfejtéshez, hiszen a Zsivány Egyesben két „Kétcsöves”, Edrio és testvére, Benthic karaktere is felbukkan mint Saw Gerrera lázadó sejtjének tagjai.

Június végén a Twitteren kérdezték meg a Solo egyik forgatókönyvíróját, Jon Kasdant a dologról, aki akkor azt írta, Edrio szerepel a filmben, akinek egy dialógusát ki kellett vágniuk. A Reddit egyik felhasználója azonban összehasonlította a Zsivány Egyeshez és a Solóhoz készült fotókat, ezek alapján egyértelműen állította, nem Edrio, hanem Benthic van a filmben.

Éppen ezért megkérdeztük a Twitteren Jon Kasdant, hogy akkor most mi a helyzet, ő pedig néhány órával később készségesen válaszolt is.

Jon Kasdan on Twitter

I REQUESTED Edrio but MAY have actually gotten Bethnic. You never can tell with those Tognath eggmates, and since nobody on our crew SPOKE Tognath we couldn’t ask ‘im… He’s probably on twitter thought and will read this and clarify. https://t.co/ctBBS4J86G

„Én Edriót KÉRTEM, de TALÁN végül Benthic lett belőle. Sosem tudhatod ezeknél a tognath testvéreknél, és mivel senki sem BESZÉL a stábból tognathul, nem tudjuk megkérdezni őt… De talán ő is itt van a Twitteren, látja ezt és elárulja, melyikük volt”

– írta a Ziro.hu kérdésére Jon Kasdan. Szóval nem lettünk okosabbak, de legalább a forgatókönyvíró sem biztos már abban, hogy Edrio szerepelt a filmben… Talán később okosabbak leszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink