Összeállt a Holonet Krónikák szupercsapata – HNK XXXII.

A Holonet Krónikák podkaszt és rádióműsor régi és új csapata együtt beszélte ki a Skywalker kora ízelítő előzetesét egy két órás, élő adásban.

Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu közös podkasztja, a Holonet Krónikák ismét különleges, élő adással jelentkezett 2019. augusztus 30-án. Ezúttal összeállt a rádióműsor és podkaszt klasszikus és új csapata is: Horváth Ede szerkesztő-műsorvezető és Varga Csongor mellé ezúttal Bozsó Tamás, valamint főszerkesztőnk, Földi Bence csatlakozott. Az adás a megszokottnál jóval hosszabb, közel két órás lett.

Összeállt a Holonet Krónikák szupercsapata by Holonet Krónikák

A Holonet Krónikák podkaszt és rádióműsor régi és új csapata együtt beszélte ki a Skywalker kora ízelítő előzetesét egy két órás, élő adásban.

Az adásban az alábbi témák kerültek szóba:

  • A Sithek bosszúja utóforgatása
  • Eldőlt, milyen legyen a rancor
  • LSD-fogyasztás a forgatáson
  • A Skywalker kora ízelítő előzetese – Reyről szóló cikkünket itt éred el, a fénykardjáról írott anyagunkat pedig itt olvashatod
Már a Spotify-on, az iTunes-on és a Google Podcastson is elérhető a Holonet Krónikák
Összesen 9 platformon hallgathatod már Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu podkasztját. RÉSZLETEK ITT.
Elindult a Huttcast, a Ziro.hu saját podkasztja
Végre elindulhatott a podkasztunk, amelynek a szerkesztőség – Ziro után – a Huttcast nevet adta. Tényleg, még szavaztunk is erről! ADÁSAINKAT ITT ÉRED EL.

Legfontosabb posztjaink