Megtanulták az ugnaughtok a galaktikus közöst – HNK XXXVII.

A mandalore-iról, A Jedi visszatér előtti rajongói teóriákról, valamint a Skywalker kora magyarjairól is beszélgettünk a Holonet Krónikák legutóbbi adásában.

Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu közös podkasztja, a Holonet Krónikák ismét különleges, élő adással jelentkezett 2019. november 8-án. Horváth Ede szerkesztő-műsorvezető és Varga Csongor mellé ezúttal is főszerkesztőnk, Földi Bence csatlakozott. Sőt, főszerkesztő-helyettesünk, Kádas István is tett róla, hogy jobbá váljon az adás.

Megtanulták az ugnaughtok a galaktikus közöst by Holonet Krónikák

A mandalore-iról, A Jedi visszatér előtti rajongói teóriákról, valamint a Skywalker kora magyarjairól is beszélgettünk a Holonet Krónikák legutóbbi adásában.

Az adásban az alábbi témák kerültek szóba:

  • Egy hónap múlva a Holonet Krónikák tagjai is fellépnek az I. Galaktikus Családi Napon a Csili Művelődési Központban

I. Galaktikus Családi Nap

Film event in Pesterzsébet, Budapest, Hungary by Csili Művelődési Központ and The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub on Sunday, December 8 2019…

  • Évfordulók
  • A mandalore-i új ízelítői
  • A Jedi visszatér előtti rajongói teóriák
  • A Skywalker kora magyarjai
Már a Spotify-on, az Apple Podcastson és a Google Podcastson is elérhető a Holonet Krónikák
Összesen 9 platformon hallgathatod már Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu podkasztját. RÉSZLETEK ITT.
Hallgasd saját podkasztunkat, a Huttcastot is!
A podkasztnak a szerkesztőség – Ziro után – a Huttcast nevet adta. Tényleg, még szavaztunk is erről! ADÁSAINKAT ITT ÉRED EL.

Legfontosabb posztjaink