Már a Spotify-on, az iTunes-on és a Google Podcastson is elérhető a Holonet Krónikák

Összesen 9 platformon hallgathatod már Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu podkasztját.

A jövőben a korábbiaknál is egyszerűbben, kedvenc applikációid valamelyikén keresztül hallgathatod majd a Holonet Krónikákat, a Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu Csillagok háborújáról szóló podkasztját!

Az epizódokat ezentúl is feltesszük majd a Mixcloudra, de ezen felül az alábbi platformokon vagyunk már elérhetőek:

Anchor.fmApple Podcasts (iTunes)BreakerGoogle Podcasts
Pocket CastsRadio PublicSpotifyStitcher

Kattints az adott szolgáltatás nevére, hogy elérd az ott található oldalunkat! Iratkozz fel és értesülj az új epizódokról a telefonod push-üzenetén keresztül! Így nem kell azt várnod, hogy kikerüljön a MixCloud-feltöltés linkje az egyes Facebook-csoportokba vagy feltegyük az új adást a Ziro.hu-ra.

Mit várhatunk Benioff és Weiss Star Wars trilógiájától? by Holonet Krónikák

A XXIV. epizódban az alábbi témákról esett szó: – Évfordulók – kivágott jelenetek – A magyar nyelv megjelenése a messzi-messzi galaxisban (cikkünk a témában itt) – Star Wars Celebration + Simon Zoltán plakátja Celebrationön (cikkeink a témában) – Miről szólhat majd D. B. Weiss és David Benioff trilógiája?

Hallgasd vezetés, utazás vagy házimunka mellé – vagy amikor csak akarod!

A podkaszt készítői (Horváth Ede, Varga Csongor és főszerkesztőnk, Földi Bence) továbbra is várja a hallgatókat, akiknek igyekeznek minél érdekesebb adásokat összerakni. Az Erő legyen veletek és hallgassátok a Holonet Krónikákat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink