Illik-e az Egy új reménybe az újragondolt Kenobi–Vader párbaj? – HNK XXVII.

A Holonet Krónikák podkaszt legutóbbi epizódjában a Skywalker korától a Szárnyas fejvadászig jutottunk.

Kisebb szünet után már a huszonhetedik rész készült el a Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu podkasztjából, a Holonet Krónikákból. Az epizód május 17-én este került adásba a Panda Rádióban, szerkesztő-műsorvezetője ezúttal is Horváth Ede volt, közreműködött Varga Csongor és főszerkesztőnk, Földi Bence.

Illik-e az Egy új reménybe az újragondolt Kenobi-Vader párbaj? by Holonet Krónikák

A Holonet Krónikák podkaszt legutóbbi epizódjában a Skywalker korától a Szárnyas fejvadászig jutottunk. Szóba került: véleményünk a Skywalker kora magyar címéről, jövőbeli Star Wars epizódok, észrevételek az SC 38 Reimagined című rajongói kisfilmről, a Csillagok háborúja és a Szárnyas fejvadász, pletyka a Johnson-trilógia eltörléséről.

A XXVII. epizódban az alábbi témákról esett szó:

Star Wars SC 38 Reimagined

Credits: DIRECTOR: Philip Silvera https://www.imdb.com/name/nm2856661/?ref_=nv_sr_srsg_0 VFX Producer: Christopher Clements https://www.imdb.com/name/nm6227857/ 2nd UNIT DIRECTOR: Wayne Dalglish https://www.imdb.com/name/nm1363271/?ref_=nv_sr_srsg_0 Producer: Brady Romberg https://www.imdb.com/name/nm2552565/?ref_=nv_sr_srsg_5 Ben Kenobi – Daniel Brown https://www.imdb.com/name/nm1640149/?ref_=nv_sr_srsg_4 Darth Vader – Richard Cetrone https://www.imdb.com/name/nm0149150/?ref_=nv_sr_srsg_0 Ben Kenobi stunt – Jimmy Chhiu https://www.imdb.com/name/nm4832724/?ref_=nv_sr_srsg_0 Darth Vader Stunt – Steve Oyoung https://www.imdb.com/name/nm2432430/ Stunt Rigger: Tim Garris

  • Szárnyas fejvadász és Star Wars
    • Harrison Ford,
    • a Millennium Falconból felhőkarcoló lett,

A Millennium Falcon felbukkanása a Szárnyas fejvadászban – alig észrevehető felhőkarcolóként (FantaScienzaItalia.com)

    • a lépegetők bokaízülete,
    • több helyen visszaköszönő búgó hang,
  • Rian Johnson állítólagos kirúgása (cikkünk a témában itt).
Már a Spotify-on, az iTunes-on és a Google Podcastson is elérhető a Holonet Krónikák
Összesen 9 platformon hallgathatod már Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu podkasztját. RÉSZLETEK ITT.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink