Hogyan illeszkedik a Galaxy’s Edge a kánonba? – HNK XXIII.

Befutott az egy éves Holonet Krónikák podkaszt legújabb része, amelyben az idei könyves megjelenések is szóba kerültek.

Pénteken sugározta az online hallgatható magyarkanizsai Panda Rádió szegedi stúdiója a Holonet Krónikák XXIII. epizódját, amely szombaton felkerült a MixCloudra is, így podkasztként visszahallgatható.

Holonet Krónikák Xxiii. Epizód.

HoloNet Krónikák XXIII. epizód. A PANDA RÁDIÓ SZEGEDI STÚDIÓJA, a Csillagok Háborúja Művészete Facebook Csoport (https://www.facebook.com/groups/1839917019561963/?ref=bookmarks) valamint a Ziro.hu (https://ziro.hu/) közös műsora. Műsorunk tartalmából: – néhány szó az idén megjelenő könyvekről – a Galaxy’s Edge élménypark – többfunkciós szinkronhangok (3. rész) Korábbi adásainkat újra meghallgathatod a Holonet Krónikák Facebook csoportjában: https://www.facebook.com/groups/Holonetkronikak/ Közreműködnek: Horváth Ede, Varga Csongor és Földi Bence.

 A Holonet Krónikák podkaszt szerkesztő-műsorvezetője Horváth Ede, közreműködik Varga Csongor és főszerkesztőnk, Földi Bence. 

Az egy éves műsor XXIII. epizódjában az alábbi témákról volt szó:

  • évfordulók,
  • idei könyves megjelenések,
  • a Galaxy’s Edge élménypark és annak kánonbeli beágyazottsága,
  • Star Wars könyvek fordítási nehézségei,
  • valamint a Többfunkciós szinkronhangok 3., befejező része.

Az előző adást – amelyben főszerkesztőnk először szerepelt – itt hallgathatod meg:

Befutott a Ziro.hu és a Panda Rádió podkasztja, a Holonet Krónikák új része
Ez a rádióműsor és podkaszt első olyan epizódja, amelynek készítésében már a Ziro.hu főszerkesztője is részt vett. Most meghallgathatod! RÉSZLETEK ITT.

A Holonet Krónikák összes 2018-as adását itt hallgathatod meg:

HoloNet Krónikák

A Tisza Rádió Plusz és A Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport közös műsora. Akik beszélgetnek: Horváth Ede (műsorvezető), Bozsó Tamás (a fent említett csoport alapítója) és jómagam. 1. epizód: 2018. február 18. (február 9-i felvétel) Tartalom: bemutatkozás gondolatok a Han Solo film előzetese kapcsán 2. epizód: 2018. március 4.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfontosabb posztjaink