Esküvő a Naboo-n – HNK XXX.

Starcsevics Balázs mesélt arról az adásban, milyen volt a polgári esküvőjük a Comói-tónál.

Elkészült a harmincadik epizód is a Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu közös podkasztjából, a Holonet Krónikákból. A harmincadik rész 2019. augusztus 2-án este került adásba a Panda Rádióban, szerkesztő-műsorvezetője ezúttal is Horváth Ede volt, közreműködött Varga Csongor és Starcsevics Balázs.

Esküvő a Naboo-n by Holonet Krónikák

Starcsevics Balázs mesélt arról az adásban, milyen volt a polgári esküvőjük a Comói-tónál. Emellett szóba került a Zsivány Egyes forgatásának első napja és Obi-Wan üvöltéseinek változatai.

Az adásban az alábbi témák kerültek szóba:

 • a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet c. antológiafilm első forgatási napja
 • Starcsevics Balázs beszámolója a polgári esküvőjéről, amelyet a Comói-tónál tartottak. Ott, ahol A klónok támadása esküvőjelenetét is felvették. És amely helyszín megihlette később Simon Zoltánt, aki az onnan merített ötletével jutott ki a Celebrationre.
Simon Zoltán is szerepelt a Star Wars Show LIVE!-ban a Celebrationön
A magyar művészt elsőként válogatták be honfitársaink közül a Celebration hivatalos plakátjainak készítői közé. A rendezvény hivatalos YouTube-műsorában is megszólaltatták, hamarosan pedig ismét mesél a Ziro.hu-nak, ezúttal a kinti élményeiről kérdezzük majd. RÉSZLETEK ITT.
  • Szervezés, a környék felfedezése, házasság elismertetése Magyarországon, stb.
  • A helyszín nem ugyanaz volt, mint a filmbéli esküvőnél, hanem az a loggia, ahol Anakin igyekszik kiszellőztetni a fejét egy rémálmot követően.
  • Hogyan fogadta a család az esküvői helyszínt?
  • Az itthoni lakodalom Star Wars-jelenetei
 • Obi-Wan üvöltésének változatai
Már a Spotify-on, az iTunes-on és a Google Podcastson is elérhető a Holonet Krónikák
Összesen 9 platformon hallgathatod már Panda Rádió Szegedi Stúdiója, a Csillagok háborúja művészete Facebook-csoport és a Ziro.hu podkasztját. RÉSZLETEK ITT.
Elindult a Huttcast, a Ziro.hu saját podkasztja
Végre elindulhatott a podkasztunk, amelynek a szerkesztőség – Ziro után – a Huttcast nevet adta. Tényleg, még szavaztunk is erről! ADÁSAINKAT ITT ÉRED EL.

Legfontosabb posztjaink